Apartament Apollonia cu Vedere la Mare Eforie Nord, comentarii

Apartament Apollonia cu Vedere la Mare din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Tudor Vladimirescu, nr. 8  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Apollonia cu Vedere la Mare Eforie Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (9)
 
Single Familie cu copii mici (5)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Apollonia cu Vedere la Mare din Eforie Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Iuliana V. - Bucuresti
( sejur: 01.09.2016 - 06.09.2016 )
5.2
Locația excelenta chiar pe faleza marii negre.

Curățenia lasă de dorit.Cand am ajuns in apartament, prosoapele din ambele bai păreau a nu fi fost schimbate iar lenjeriile de pat erau îmbâcsite.Usa de la balcon nu se închidea bine.
Răspunsul unității: ( 14.09.2016 )

Serios? Da, recunosc ca usa nu se inchidea bine. Ce curatenie lasa de dorit? Timp de 6 zile NU ATI DUS gunoiul. 1/4 din suprafata livingului era plina de gunoi, sticle, ambalale, pampers. Nici macar cele... Intime din baie nu ti le-ai aruncat.Tot ceea ce a fost colectat din apartament a necesitat 3 drumuri la ghena de gunoi. Peste tot erau pahare pline cu apa si mucuri de tigara. S-au folost toate tacamurile din plastic tocmai pentru a nu pune mana pe buretele de spalat vase. Prosoapele au fost schimbate de mine iar lenjeiile imbacsite cu ce? Pentru spalat se folosesc detergenti de calitate iar rufele sunt uscate nu in aer liber ci in uscator, iar apoi calcate cu dispozitive speciale. Ti-ar fi convenit probabil o lenjerie creponata care sa-ti `mangaie` pielea. Ai solicitat femeie de servici in conditiile in care apartamentul ti-a fost predat curat (m-am ocupat personal de asta), ai avut mop, galeata, matura, faras, solutii de curatenie, chiar si saci menajeri. Am avut nevoie de 2 ore sa-ti strang parul din apartament.Pentru care din personal ai acordat nota 4_?

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Alina - Brasov
( sejur: 16.06.2016 - 20.06.2016 )
7.8
O priveliste minunata , apartamentul este situat in apropierea tuturor punctele de atractie in Eforie Nord si mai ales la cateva minute de plaja

Piscina nu a fost functionala iar cand am ajuns in apartament nu era tocmai curat .
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Daniela R. - Bucuresti
( sejur: 24.08.2015 - 28.08.2015 )
9.8
Foarte frumoasa camera, aranjata frumos si privelistea minunata

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Camelia T. - Craiova
( sejur: 14.08.2015 - 18.08.2015 )
8.8
Relaxare totala, amplasarea locatiei face diferenta!!!! Revenim cu placere!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Alina Dorina C. - Cugir
( sejur: 07.07.2014 - 14.07.2014 )
9.8
Apartamentul este spatios, confortabil, curat , si cu aer conditionat in fiecare camera, terasa destul de mare cu vedere la piscina si la mare.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Octavian - București
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 18.08.2013 )
7
+ Răspunde relativ rapid la telefon.

- Am sunat și mi s-a spus să fac o rezervare prin web. Pe web mai erau locuri disponibile. Am cerut o rezervare pe web făcut însă am primit un raspunsul negativ (nu au locuri). Răspunsul a venit după vreo 3 ore în jur de ora 18:00. Aș fi apreciat un răspuns mai rapid, ca să rezerv în altă parte.
Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi

Valentina - Giurgiu
( sejur: 16.07.2013 - 23.07.2013 )
10
Personalul unitatii nu ne-a deranjat si s-a purtat bine, serviciile au fost pe masura pretului camerei, apartamentul este foarte spation si curat, camerele sunt foarte confortabile, piscina hotelului a facut toti banii si mi-a facut baietelul fericit, din camere se vede marea si rasaritul, distanta fata de terase, tarabe si restaurante foarte mica, va multumim si speram ca si la anul sa ne reintoarcem

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Cosmina - Cluj Napoca
( sejur: 07.07.2013 - 12.07.2013 )
9
Este foarte aproape de plaja, apartamentul are vedere la mare. Nu am avut probleme cu rezervarea, piscina a fost functionala. Aer conditionat in toate incaperile, terasa mare pe care se poate servi masa. Ne-am simtit foarte bine.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi

Marcel B. - Buzau
( sejur: 10.09.2011 - 13.09.2011 )
7.5
- foarte aproape de plaja,
- priveliste foarte frumoasa, balconul este cu vedere la mare

- pretul un pic cam mare ,
- camera este de 3* nu de 4* cum este afisat (in opinia mea).
Comentariu util ?
6 voturi 2 voturi
CONTACT
Nina Neculai
0721 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare