Pensiunea lu ` Movila Durau, comentarii

Pensiunea lu ` Movila din Durau

Durau, str. Releu Tv, nr. 301A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea lu ` Movila Durau


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii lu ` Movila din Durau:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Busila - Ploiesti
( sejur: 24.07.2016 - 30.07.2016 )
10
Liniste, aer curat, pozitionare excelenta, gazde primitoare si cu foarte mult bun simt.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

BOGDAN - Iasi
( sejur: 31.07.2015 - 02.08.2015 )
7.2
Pensiunea beneficiaza de o curte destul de mare cu foisor si gratar plus inca un gratar doar pt preparare, nu se poate sta in grup la el. Sunt mese in curte unde pot sta lejer 6-8 oameni, acoperite. Parcarea destul de mare. Privelistea de la balconul etajului ( nu al camerei) este foarte frumoasa.
Pe fiecare etaj este o bucatarie, foarteutila pt cei care vor sa ia micul dejun acolo. Camerele destul de curate, proprietarii isi dau interesul sa rezolve diverse solicitari.

- baile de la camere sunt extrem de mici, WC este pozitionat aproape lipit de chiuveta astfel incat nu se poate sta decat pe o parte.
-presiunea la apa uneori este foarte scazuta, desi este apa calda nu se poate face dus (depinde probabil cati fac dus in acelasi timp)
- in camere exista un slab miros de rasina/adeziv de lemn pt unii poate fi deranjant
-accesul catre pensiune in ultima parte de drum se face pe o panta destul de abrupta neasfaltata, daca vii cu o masina joasa urci cu emotii mari
-desi am facut rezervare si s-a achitat cu 2 sapt in avans, nu am avut numarul de camere solicitate, o pereche a fost nevoita sa petreaca o noapte la o casa particulara vecina cu pensiunea dar pana la urma a fost OK.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Dumitrita - Iasi
( sejur: 05.07.2014 - 07.07.2014 )
9.2
Foarte curat! gazdele primitoare, cu voie buna si disponibile! am apreciat ca spatiile comune (sala de luat masa cu terasa aferenta, holurile principale)au vedere foarte frumoasa asta in conditiile in care, pana la urma, pentru noi nu s-a rezolvat sa avem camera cu priveliste. Spatiile comune sunt mari. Pensiunea se isi dezvolta serviciile si va avea in curand sauna intr-un nou corp!

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Cristina R. - Iasi
( sejur: 27.11.2012 - 29.11.2012 )
10
Foisorul mare cu semineu, camerele de un confort deosebit (temperatura in camere - potrivita), gratar mare acoperit, parcul din fata pensiunei este frumos amenajat.

Comentariu util ?
4 voturi 3 voturi

Constantin C. - Bacau
( sejur: 05.12.2011 - 06.12.2011 )
8.7
Confort deosebit, gazdele dragute, caldura cat cuprinde(am rugat sa mai reduca un pic ca nu se mai putea respira), pensiunea curata si superb amplasata, gratarul de nota 10, am facut majoratul fiului meu si a iesit foarte bine.

Problema sunt usile care se inchid cu greutate dar se pot rezolva usor de catre proprietar.
Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi

Daniel B. - Targu Frumos
( sejur: 19.08.2011 - 21.08.2011 )
8.3
Curte mare cu gratar si foisor acoperit.

Saltele neconfortabile, camere mici, casa scarii ingusta.
Comentariu util ?
8 voturi 0 voturi
CONTACT
Nina si Doina
0749 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare