Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Irina din Durău grade grade grade

Durău, șoseaua Dj, nr. 10 -
Nota 10.0 / 72 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Petru din Iasi
nota: 10
schedule 06.11.2023
O locatie excelenta, cu multa liniste si aer curat, totul pus la 4 ace, curatenie impecabila, camere mari curate si frumoase, un foisor dotat cu absolut tot ce ai nevoie sa poti pregati pentru servirea mesei... O gazda cum rar se gaseste, niste oameni deosebiti. Ma voi reintoarce aici ori de câte ori simt nevoia de relaxare. Multumim pentru tot.
   Diana Condurachi din Sorogari
nota: 10
schedule 05.11.2023
Gazda foarte prietenoasa, ne-am simtit minunat! Pensiunea are camere foarte foarte curate si confortabile, saltelele sunt absolut vis! Privelistea spre ceahlau sau spre padurea si muntele din spate sunt minunate. Foisorul exterior este dotat cu tot ce e nevoie: frigider, aragaz, chiuveta cu apa calda, vesela pentru toate necesitatile, am gasit inclusiv condimentele pe care le uitasem acasa, gratar cu toate cele aferente, televizor si mese generose pentru 10 -14 persoane. Cu siguranta vom reveni pentru priveliste, liniste (nu sunt alte pensiuni deschise in jur), pentru gazde si pentru confortul din fiecare camera!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Stefana Ionel din Stefan Cel Mare
nota: 10
schedule 01.11.2023
Pensiunea bine organizata, așezată la poalele muntelui Ceahlau. Oricine doreste o călătorie in aceasta zona poate gasi la pensiunea Irina tot ce are nevoie. Gazda a oferi informații care ne-au ajutat în sejurul nostru, foarte mulțumiti de modul cum am interacționat, curățenie în camere, căldură, liniște, și multe facilități, cu drag vom reveni la aceasta pensiune.
   Adrian Stefan din București
nota: 10
schedule 25.08.2023
Totul a fost ok!
   Ioan Victor din Uk
nota: 10
schedule 10.08.2023
O oaza de liniste, pe lângã susurul unui râu, alãturi de niste gazde exceptionale, curãtenie si bun gust, îndulcit cu miere de munte organicã e tot ce îti poti dori la poalele muntelui Ceahlãu. Camere spatioase si rãcoroase (afarã fiind 30 de grade celsius), cu balcon de unde poti admira privelistea muntelui. Un foisor dotat cu tot ce e nevoie pentru a gãti, alãturi de un grãtar, într-o curte spatioasã si amenajatã cu bun gust. Recomandãm, cu plãcere.
poze recenzie
   Raluca din Iasi
nota: 10
schedule 18.10.2022
Priveliste minunata spre muntele Ceahlau, localizata foarte aproape de Durau, gazdele sunt primitoare si nu ne-a lipsit nimic. Camerele sunt spatioase si curate si ofera inclusiv uscator de par (detaliu foarte important pentru mine si mai rar intalnit la alte locatii), cu siguranta, vom mai reveni, ca sa ne bucuram de linistea si relaxarea de aici.
   Stinel Gerea din Tomsani Bogdanesti
nota: 10
schedule 09.10.2022
Un loc linistit, curat, gazdele primitoare, camere curate, spatioase, curtea este ingrijita si destul de mare, foisorul poate fi folosit si pe vreme rece si spatios, este dotat cu gartar si toate utilitatile. Este aproape de statiunea turistica Durau. Recomand cu incredere sa încercați daca va aflati in zona.
   Corina Nan din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.08.2022
O pensiune modernă, camerele curate, cu un view frumos de la balcon. Exista un foișor in curte, dotat cu aragaz, chiuveta, frigider și 2 mese mari. Un grătar lângă foișor. Șezlonguri cu umbrela. Recomand cu drag. Când voi mai avea ocazia sa ajung in Durau, cu siguranța, as reveni aici. Gazda de nota 10.
   Corina Timuc din Brăila
nota: 10
schedule 18.08.2022
Totul la superlativ! Amplasarea vilei departe de agitație + personalul excepțional, curățenie ireproșabilă, priveliștea, pârâul care trece prin curte = relaxare maxima! Foișorul este dotat cu tot ce este necesar, voi reveni, cu siguranță!
   Marin Flavius din Durau
nota: 10
schedule 14.08.2022
Recomand din tot sufletul sa mergeți la casa Irina. Îți dai seama ca ai ajuns la o pensiune îngrijită de cum intri pe poarta. Curățenie, nu doar în cameră, ci și în toată pensiunea, baie spațioasă, curtea verde și foarte îngrijită cu vedere către Ceahlău... Iar gazdele, nu cred vei întâlni vreodată oameni mai discreți, ospitalieri și cu foarte mult bun simț.
Stațiunea Durau, Ceahlău și casa Irina sunt genul de locuri unde trebuie neapărat sa mai vii și locul unde îți trebuie cel puțin 2 nopți sa te bucuri: vârful Toaca, cascada Duruitoarea, lacul Bicaz - au debarcader de unde te poți plimba cu barca, caiacul, Transrarăul aproape, multumim pentru ospitalitate!
   Ionela Rusu din Alba Iulia
nota: 10
schedule 17.07.2022
O locație superba, curată, cu tot ce ai nevoie, iar gazda foarte primitoare și cu suflet bun! Un loc minunat de care ne-am bucurat 2 zile! Aproape de traseul spre vf Toaca și de stațiunea Durău (poți ajunge și pe jos), recomand cu toată încrederea! Cu siguranța o sa mai revenim!
   Gaucan Constantin din Bragadiru
nota: 10
schedule 20.09.2021
Inca de la primele informatii solicitate si primite cu placere de la gazda am simtit ca totul va fi bine. Am comunicat cu gazda pana am ajuns la pensiune, o ora destul de tarzie (21:00).

Casa se afla la 100m de soseaua ce urca catre statiunea Durau intr-o zona linistita plina de arbori si verdeata. Autoturismul a fost parcat in curtea spatioasa si bine intretinuta alaturi de foisorul inchis (aici am fost surprins de prezenta apei calde la chiuveta, inexistenta in alte locatii vizitate).

Casa atat in interior cat si exterior este foarte curata, echipata cu bun gust si intretinuta cu atentie si grija de gazde.

In cele 2 nopti petrecute, paturile mari si confortabile ne-au permis sa ne odihnim si sa simtim caldura degajata.

Am mentionat casa Irina si nu pensiunea, deoarece ne-am simtit ca acasa si nu la pensiune, alaturi de gazdele placute si discrete. Regretam ca timpul nu ne-a permis sa comunicam mai mult.
   Claudia Lung din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.09.2021
Am petrecut 2 nopți la pensiunea Casa Irina și a fost extraordinar. Comunicarea cu proprietarii în vederea cazării a mers foarte bine, chiar dacă am facut rezervarea în termen scurt.

Am avut parte de o primire călduroasă și chiar o mica surpriza dulce.

Curățenia este exemplara, camerele și pensiunea în general impecabile.

Este situata într-o zona liniștita, departe de agitația stațiunii Durau, dar suficient de aproape pentru a avea acces facil la punctele de interes.
   Dan Ceripac din Galati
nota: 10
schedule 22.08.2021
Pensiunea este situata la iesirea din Durau spre Ceahlau, fiind marginita de raurile Durau si Schitul. Camerele sunt mari, curate, aerisite, cu lenjerii brodate, de un alb imaculat. Curtea este spatioasa, cu locuri de parcare chiar langa foisor. Foisorul este dotat cu tot ce este necesar pentru servirea mesei. Gazdele sunt foarte primitoare si atente cu musafirii, iar povestile cu tatal domnului Ioan sunt de nepretuit.
Răspunsul unității:
Mulțumim. Îmi pare rău că nu am avut timp suficient pentru a petrece timpul împreună.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Veronica din Botoșani
nota: 10
schedule 06.08.2021
Pensiunea casa Irina s-a dovedit a fi locul ideal în care să ne petrecem două zile de relaxare deplină.

Am apreciat liniștea, priveliștea frumoasă, murmurul apei.

Totul, dintr-o locație luminoasă și primitoare, cu o curte generoasa și o terasă perfectă pentru stat seara la taclale.

Curățenie impecabilă, gazde amabile și discrete, mereu la dispoziția noastră.

Ne-am simțit foarte bine, mulțumim!
   Viorela V din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2020 - 28.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasament, aproape de Durău, dar departe de aglomerație, casa este înconjurată de pârâu și munți, zonă superbă, liniștită, priveliște incredibilă, curățenie ireproșabilă, gazde extraordinare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Oana din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2020 - 21.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, bun gust, atmosfera liniștită și armonioasa, gazde amabile si atente cu turistii.
   Ionel Adrian din Galați
nota: 9.83
schedule sejur: 06.08.2020 - 09.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate și foarte curat
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sînt
   Alina A din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2020 - 02.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniște, natura și susurul apei :)
   Diana din Iasi
nota: 9.67
schedule sejur: 17.07.2020 - 19.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc curat liniștit, cu oameni calzi și primitori, tot ce este nevoie pentru un Weekend relaxant!
Răspunsul unității:
Multumim!
   Mihaela M din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 17.07.2020 - 19.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasata într-un cadru mirific, departe de agitația stațiunii, Casa Irina îți asigură un concediu reușit. Aici totul e la superlativ, gazdele primitoare și atente la toate nevoile turiștilor, curățenia desăvârșită, camerele ce îți asigură tot confortul. Deci am găsit aici un loc minunat în care vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Va multumim si oricand cu drag!
poze recenzie poze recenzie
   Oana O din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2020 - 05.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea gazdelor, curatenia exemplara, linistea si peisajul minunat, starea de bine pe care ti-o da susurul relaxant al raului din apropiere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
Răspunsul unității:
Multumim ca ne apreciati.
Cuvintele dvs ne dau curajul si provocarea sa fim mereu peste asteptarile turistilor ce ne calca pragul.
   Viorica din Galati
nota: 10
schedule sejur: 25.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este retrasa, linistita, pe malul raului avand o priveliste minunata asupra Masivului Ceahlau.
Camerele sunt frumoase si curate.
Gazdele primitoare si atente, astfel incat nu ne-a lipsit nimic in acest sejur.
Vom reveni cu drag!
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate daca s-ar putea apa calda la bucatarie.
   Simona S din Iasi
nota: 7.33
schedule sejur: 27.09.2019 - 29.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a placut amplasarea, camerele sunt spatioase, la fel si baia si terasa balcon. Mi-a placut foarte mult ca este curat si asternuturile sunt albe si prosoapele moi.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca minus ar fi faptul ca nu este o bucatarie si in interior care ar salva drumul pana afara, pe timp de iarna este destul de anevoios.De asemenea ar fi bine daca s-ar investi putin mai mult in saltele de mai buna calitate( de preferat sa se evite cele cu arcuri)
Răspunsul unității:
Multumumim pentru aprecierile dumneavoastra.
Vreau sa va reamintesc cateva detalii:
1. Saltelele sunt de cea mai buna calitate, fara arcuri cum sustineti dvs.
2. Pe site-ul unitatii noastre se specifica foarte clar faptul ca nu exista bucatarie in interior.
3. Si..referitor la nota 7 pentru personal, nu stiu daca v-am deranjat sau suparat cu ceva.
4. O buna parte dintre turistii nostri chiar ne-au intrebat de unde am cumparat saltelele, deoarece s-au odihnit foarte bine. (Nu pot sa ma abtin in acest caz, insa o saltea a costat, la vremea aceea in jur de 300 de Euro).
V-asteptam cu drag si alta data sa ne treceti pragul.


   Andreea A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2019 - 21.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, linistite si proprietarii foarte amabili. O sa revenim cu drag la aceasta pensiune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Miroase un pic la baie a canal cand dai drumul la apa calda.
   Cristian din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.08.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Din pacate, un eveniment apărut inopinat, a făcut să nu mai pot da curs rezervării făcute. Reacția proprietarului a fost impecabilă, asigurâdu-mă că voi fi bine primit orișicând .
thumb_down
Aprecieri negative:
Fără.
   Magdalena M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2019 - 25.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experiență de neuitat! Pensiunea este foarte curata si cu bun gust aranjată, iar gazdele deosebit de plăcute, la dispoziția vizitatorilor. Peisajul si împrejurimile sunt minunate. Trebuie stat macar 3 zile ca sa te poti bucura de ce este de facut in zonă. Multumim frumos
   Raluca din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 15.08.2019 - 18.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Retras, liniste, curatenie, posibilitatea de a lua cina la pensiune.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic, totul a fost f bine.
poze recenzie
   Iulia din Iași
nota: 10
schedule sejur: 12.07.2019 - 14.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un weekend minunat la aceasta pensiune. Ne-a placut absolut totul. Pensiunea se afla intr-o zona foarte favorabila pentru cei ce doresc intimitate si liniste, alte pensiuni in apropiere nu-s, peisajul e superb, vecinatatea riului e magnifica! Proprietarii foarte cumsecade, foarte amabili si binevoitori. Camerele curate! Nu ne-a lipsit nimic! Le multumim proprietarilor pentru acest sejur minunat!
Răspunsul unității:
Mulțumim și noi aprecieri!
   Andrei A din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 14.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea gazdelor, curatenia, bunul gustsi calitatea amenajarii din camera, aerul curat cu miros de brad, foisorul si banca din aer liber, paraul cu zgomotu-i linistitor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase!
CONTACT
Casa Irina
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Casa Irina
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0745 617 436
WhatsApp