Pensiunea Puf si Stuf Dunavatul de Jos - TURIST INFO .ro

Pensiunea Puf si Stuf din Dunavatul de Jos

Dunavatul de Jos  
Despre Pensiunea Puf si Stuf
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Pensiune foarte frumoasa, personalul foarte atent pentru dorintele de turisti, ofertele pentru excursie foarte bune

... citeste mai mult

Pensiunea turistica Puf si Stuf, clasificata la 5 margarete, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire cu un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.
Corpul C1 are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii iar la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase). Corpul C2 are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie si spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si 2 terase). Corpul C3 are la parter receptia, biroul administratorului si restaurantul iar la etaj 6 camere duble cu bai si terase.

Camerele sunt prevazute cu baie, aer conditionat/incalzire, terasa, televizor, frigider.
Un numar de 7 camere sunt in cadrul a 3 apartamente, si anume: 4 camere in cadrul a 2 apartamente, fiecare cu sufragerie si 2 dormitoare, si 3 camere in cadrul unui apartament cu sufragerie si 3 dormitoare. Dormitoarele dispun de bai proprii.
Designul camerelor este unic, fiecare dintre acestea avand un aranjament si o cromatica speciala.

Servicii: restaurant clasificat la 5 stele (120 m. P. , capacitate 50-60 pers. , dotat multimedia, cu meniu pescaresc/traditional romanesc), bar de zi clasificat la 5 stele, crama (45 m. P. , capacitate 20 pers. , dotata multimedia), piscina (18 m/6 m), teren de fotbal, panou de baschet, ponton propriu.

Agrement: fotbal, baschet, baschet in apa, plimbari cu ambarcatiuni cu motor (pe canalele Deltei, la Marea Neagra), vizite la obiective turistice, pescuit, vanatoare, schi nautic, wake-board, banana, colac. Activitatile de pescuit, vanatoare si sporturile nautice se pot desfasura/practica numai cand este permis.

Localizare. Pensiunea este situata in satul Dunavatu de Jos care apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc. In Dunavatu de Jos se ajunge pe sosea din municipiul Tulcea. Din Dunavatu de Jos se poate iesi, cu ambarcatiuni cu motor, spre Lacul Razim si pe canalele din apropiere. Satul Dunavatu de Jos se afla la o distanta de 46 km. De Tulcea si la 9 km. De Murighiol.
Coordonatele gps sunt latitudine: 44. 983615944188514, longitudine: 29. 21926349401474.

Serviciile turistice constau din servicii de baza (cazare), servicii accesorii serviciilor de baza, al caror cost este inclus in tariful serviciilor de baza (servirea micului dejun, punerea la dispozitie a spatiului de parcare pentru masini, agrement pe terenul de sport si la piscina) si servicii suplimentare (servirea meselor principale, servirea produselor de la bar, agrement pe Dunare cu ambarcatiuni cu motor).
Serviciile turistice se presteaza conform conditiilor generale prezentate pe site-ul pensiunii; turistii care doresc sa beneficieze de aceste servicii trebuie sa citeasca si sa accepte conditiile generale mentionate.

Tarifele serviciilor turistice sunt postate pe site-ul pensiunii, sectiunea Tarife si rezervari.

Tarifele contractuale, care au caracter de obligativitate pentru Prestator, sunt cele specificate in Rezervarile provizorii/rezervarile definitive si cele afisate la sediul pensiunii.
Tarifele de cazare includ: costul micului dejun, costurile pentru utilizarea dotarilor pensiunii (spatiu de parcare, piscina, teren de sport) si taxa pe valoarea adaugata dar nu includ: taxa hoteliera si costurile pentru alte servicii nespecificate.

Informatii detaliate, rezervari. Pentru informatii detaliate si solicitari de rezervare va rugam sa accesati site-ul pensiunii. In cazul in care, si pe acest site, este disponibila o sectiune pentru solicitari de rezervare, va rugam sa utilizati butoanele corespunzatoare.


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
cramacrama
gradina/curtegradina/curte
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
piscină propriepiscină proprie
restaurantrestaurant
sala de conferintesala de conferinte
semineusemineu
terasaterasa
teren de sportteren de sport
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
minibar in cameraminibar in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 36 adulți în 18 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare