Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Aly și Leonid din Dunavățu de Jos

Dunavățu de Jos, str. Dunăreni, nr. 105 -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.75
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Lidia din Galati
nota: 10
schedule 28.07.2023
Locatie superba cu spatii de cazare foarte curate, gazda foarte primitoare si atenta la toate detaliile spatiului de cazare. Doamna Natalia ne-a gatit la solicitarea noastra. Bucatele traditionale au fost foarte gustoase, pregatite cu drag si servite la ora stabilita.
   Toader Ecaterina din Galati
nota: 9.83
schedule 27.07.2023
Am petrecut 3 zile minunate, relaxante. Despre pensiune, numai lucruri frumoase, camerele extraordinar de curate, mari, și cu un miros plăcut in ele! Gazdele au fost mereu atente cu nevoile noastre! Recomandam cu drag, cine vine sa încerce mâncarea doamnei Natalia, cel mai bun bors de peste și plachie mâncate, au fost aici! Per total, totul a fost minunat! O sa revenim cu plăcere!!
   Mihaela din Galați
nota: 10
schedule 06.07.2023
Loc cu ieșire la apă, gazdă primitoare și atentă la nevoile turistilor, căsuțe confortabile, curate, cu baie proprie și aer condiționat. Foișorul este utilat cu cele necesare pentru gătit și servit masa. Se poate admira arhitectura tradițională, se pot face plimbări cu barca pe canale. Drumul este bun și se poate ajunge mai repede traversând podul de peste Dunăre de la Brăila. Vom reveni cu plăcere!
   Marian Dragoi din Sibiu
nota: 10
schedule 26.05.2023
Cazare superbă, mâncare bună, ieșire la apa, plimbare cu șalupă, posibilitate pescuit, zona idilică, plimbări prin Delta cu șalupă, preturi ieftine, posibilități de relaxare multiple, recomand cu căldură oricui vrea un sejur in care sa uite de greutățile zilnice.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ramona Sava din Tecuci
nota: 10
schedule 02.09.2022
Un loc minunat în care aș reveni cu drag. Doamna Natalia de nota 20, ne-a facilitat plimbarea cu barca. Camerele mari, spațioase, bucătărie dotată cu de toate. Dacă ai nevoie de liniște și relaxare, aici este locul ideal. Pe ponton te poți relaxa alături de o cafea dimineața sau un pahar de vin seara pe inserat. Recomand cu încredere.
   Valentin și Flori din Filipesti
nota: 10
schedule 14.08.2022
Nota 11+ pentru gazdă, pentru loc, pentru ospitalitate! Calatoriile cu barca excelente și în siguranță. Aici am avut parte de o vacanta de neuitat în inima deltei, înconjurați de frumusețea naturii și de un loc frumos amenajat, cu oameni minunați. Asteptam cu drag și nerăbdare sa revenim!
   Cafadaru Marilena din Bratasanca
nota: 10
schedule 06.08.2022
Perfect! Acesta este cuvântul potrivit pentru acest loc. Casutele foarte curate, confortabile, peste așteptări. Bucataria spatioasa, utilata complet. In apropiere sunt magazine. Doamna Natalia și domnul Vali, niste oameni minunați, foarte atenți la nevoile oaspeților. Pretul cazării foarte mic, la fel și prețul pentru plimbările pe Dunăre. Vom reveni cu drag!
   Costea Constantin-cosmin din Galati
nota: 10
schedule 13.07.2022
Un loc de vis cu niște oameni de excepție! Dna. Natalia împreună cu dl. Vali au fost mereu prezenți necesităților noastre. N-aș putea să vă descriu în cuvinte, dar cel mai bine e să vă convingeți singuri! Recomand cu cea mai mare căldură și încredere! Totul e la superlativ! Vă mulțumim și vom reveni mereu cu cea mai mare plăcere!
   Viorica din Baia Mare
nota: 10
schedule 15.05.2022
Casutele corespund descrierii, ofera tot confortul, sunt curate. Gazdele au fost primitoare, s-au preocupat in permanenta de nevoile/dorintele noastre, ne-au dat sugestii pentru vizitele pe Dunare, ne-au oferit bucate gustoase. Ne-am simtit bine alaturi de acesti oameni de treaba!
   Iuliana din Ploiesti
nota: 10
schedule 04.07.2021
O locație de vis. Căsuțele spațioase, foarte curate cu tot confortul, foișorul dotat cu tot ce este nevoie ptr. bucătărie, ieșire la apa, plimbări cu barca și un ghid foarte cunoscător. Gazda dna. Natalia foarte amabila ne-a primit cu mâncăruri tradiționale excepționale.
   Simion Corina din Balotesti, Ilfov
nota: 10
schedule 06.06.2021
Am fost cazați la pensiune și ne-am simțit excepțional. Totul este la standarde ridicate. Dacă căutați sa îmbinati confortul cu aerul tradițional al Deltei aici o sa găsiți ceea ce căutați. Am fost un grup de 9 persoane și am ales sa facem 2 plimbări cu barca una la apus și una dimineața și a fost superb. Doamna Natalia și domnul Vali va vor oferi tot ce aveți nevoie.
   Andreea din Tulcea
nota: 10
schedule 16.05.2021
Amplasata intr-o zona superba din Delta Dunarii. Casutele sunt renovate, spatioase si curate. Locul este frumos amenajat cu iesire la apa si spatiu de joaca pentru copii. Gazda este foarte primitoare si amabila. Am fost incantata de facilitatile oferite si de plimbarile cu barca.
   Alex G. din Constanta
nota: 10
schedule 26.04.2021
O locatie de vis. Cabanutele din lemn cu adevarat cochete, foarte curat. Gazdele extraordinar de primitoare, am fost tratati ca si cum am fii facut parte din familie, ni s-a pus la dispozitie absolut toate utilitatiile. Se organizeaza plimbari cu barca, loc de facut gratar, te poti relaxa pe ponton la pescuit. Preturi mai mult decat decente.
   Angela din Tulcea
nota: 10
schedule 13.04.2021
Amplasate într-un loc superb cu vedere la apă, căsuțele sunt spațioase, loc de joacă pentru copii, plimbări cu barca.
CONTACT
Natalia Lipat
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Natalia Lipat
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0754 712 559
WhatsApp
Apel/SMS