Camere si tarife cazare la Pensiunea Andra din Dumbrava Rosie

Pensiunea Andra din Dumbrava Rosie

Dumbrava Rosie, str. Dumbravei, nr. 136 ( la aprox. 7.5 km de centrul loc. Piatra Neamt )  
Preţuri cazare

Tarife perioada 13.05.2016 - 13.05.2017

.. se incarcă tarifele ..

Oferta Revelion 2017

 • Cazare fără masă, preț: 84 lei/noapte/persoană
 • Condițiile rezervării:
 • Pachet sejur minim: 3 nopți. Data de intrare: 31.12.2016. Check-in: după ora 12, check-out: înainte de ora 11.
 • Unitatea se închiriază unui singur grup de 20 persoane.
 • Număr locuri disponibile: 20.
 • Avans la rezervare: 50%
 • Unitatea noastră se închiriază doar integral. Prețul de închiriere integrală pentru 3 nopți unui grup de 20 persoane este 5040 lei. Un numar mai mic de persoane va achita tot 5040 lei.

Alte servicii incluse:
Petreceti Revelionul 2017 la Pensiunea Andra***

Pentru perioada Revelionului, incepînd cu data de 31.12.2016, pensiunea se inchiriaza unui grup compact. Pretul de inchiriere este pentru toata capacitatea si pentru 3 nopti.

Oferim 9 camere si spatiu pentru petrecere pentru 20 de persoane, cazare in camere cu 2 si 3 paturi.

Facilitati cazare: TV in living, internet wireless, curte mare cu gratar, parcare mare pentru peste 10 autoturisme pazita, bucatarie complet utilata.Facilitati camere: internet wireless in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.Facilitati gratar: va oferim posibilitatea de a va prepara bucate la gratarul nostru si de a sarbatori in aer liber sau in sala de mese foarte spatioasa a pensiunii.Pentru distractie va putem indruma pentru a practica sporturi de sezon: catre pirtia de ski, telegondola, telescaun sau patinoarul din orasul Piatra Neamt. Atractile turistice din Piatra Neamt sint nenumarate si de o frumusete deosebita, orasul fiind curat, ingrijit si cu multe terase si restaurante, pentru petrecerea timpului liber.Pentru orice detalii legate de cazare, atractiile zonei sau rezervari va stam la dispozitie la telefon: 0745.525968.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.Va asteptam cu drag, la Pensiunea Andra***!

Oferta este valabilă până la data de: 31.12.2016

Oferta Crăciun 2016

 • Cazare fără masă, preț: 50 lei/noapte/persoană
 • Condițiile rezervării:
 • Pachet sejur minim: 3 nopți. Data de intrare: 24.12.2016. Check-in: după ora 12, check-out: înainte de ora 11.
 • Unitatea se închiriază unui singur grup de 20 persoane.
 • Număr locuri disponibile: 20.
 • Avans la rezervare: 50%
 • Unitatea noastră se închiriază doar integral. Prețul de închiriere integrală pentru 3 nopți unui grup de 20 persoane este 3000 lei. Un numar mai mic de persoane va achita tot 3000 lei.

Alte servicii incluse:
Oferim 9 camere si spatiu pentru petrecere pentru 20 de persoane, in camere de 2 si 3 paturi.

Facilitati cazare: TV in living, internet wireless, curte mare cu gratar, parcare mare pentru peste 10 autoturisme pazita, bucatarie complet utilata.Facilitati camere: internet wireless in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.Facilitati gratar: va oferim posibilitatea de a va prepara bucate la gratarul nostru si de a sarbatori in aer liber sau in sala de mese foarte spatioasa a pensiunii.Slujba de Craciun: Cine doreste va putea participa la slujba de Craciun la Biserica Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, din apropierea pensiunii. Aceasta este renumita datorita preotului Constantin Schiman, un om deosebit si cu har, care are o singura lege: iubirea de semeni!

Pentru distractie va putem indruma pentru a practica sporturi de sezon: catre pirtia de ski, telegondola, telescaun sau patinoarul din orasul Piatra Neamt. Atractile turistice din Piatra Neamt sint nenumarate si de o frumusete deosebita, orasul fiind curat, ingrijit si cu multe terase si restaurante, pentru petrecerea timpului liber.Pentru orice detalii legate de cazare, atractiile zonei sau rezervari va stam la dispozitie la telefon: 0745.525968.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Oferta este valabilă până la data de: 25.12.2016
CONTACT
Puscalau Radu
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare