Vila Teodor Dubova, comentarii

Vila Teodor din Dubova

Dubova, str. Dunarii, nr. 42A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Teodor Dubova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Teodor din Dubova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Eduard - Bucuresti
( sejur: 21.07.2015 - 24.07.2015 )
4.3
Amplasarea pe malul Dunarii, ponton cu sezlonguri, piscina pentru copii.

Comunicarea cu proprietarul; desi am cerut pat pentru copil de la momentul rezervarii, nu ne-a dat acest pat spunand ca nu a stiut si ca nu are; desi am facut rezervarea cu 3 luni in avans, am primit cele mai proaste camere.
Răspunsul unității: ( 04.08.2015 )

Stimate domn,
Vă mulțumim pentru aprecierile dvs.Nemulțumirea legată de patul suplimentar v-am explicat-o și la momentul cazării,rezervarea dvs. Specifica 2 camere duble făra altă precizare.Omiteți să spuneți că una dintre camere a fost o triplă la preț de dublă sau că ,,cele mai proaste camere au fost cele cu aer condiționat , când era cod portocaliu de căldură.
Cred că altădată când mai faceți rezevare fiți mai explicit , precizați toate dorințele dvs. în rezervare.

Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi

Adrian - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 20.09.2014 )
10
Din pacate nu am mai putut ajunge la vila. Cazarea ar fi trebuit sa fie in perioada in care in zona a fost dezastrul generat de ploile torentiale si alunecarile de teren. Toate drumurile spre locatie au fost inchise (impracticabile). Comunicarea telefonica cu proprietarii a fost excelenta. Sigur am sa incerc sa ajung aclo cu alta ocazie.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Maria
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare