Casa Diana Dubova, comentarii

Casa Diana din Dubova

Dubova, str. Dubova, nr. 10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Diana Dubova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (16)
 
Single Familie cu copii mici (6)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur (3) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie casei Diana din Dubova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mariana V. - Bumbesti Jiu
( sejur: 23.08.2015 - 25.08.2015 )
9.3
Amplasare superba, personal dragut , dotare cu tot ce este necesar.

Comentariu util ?
1 vot 3 voturi

Marcela B. - Constanta
( sejur: 08.09.2014 - 10.09.2014 )
10
-Gazdele deosebit de amabile
-Amplasare excelenta cu o priveliste absolut deosebita de pe terasa (mentionez ca am fost cazati la casute)

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Izabella - Popesti-leordeni
( sejur: 07.08.2014 - 09.08.2014 )
9.8
Priveliste mirifica, conditii cazare f. bune si gazde primitoare si saritoare. (noi am ajuns f. tarziu dar au asteptat venirea noastra)

Comentariu util ?
3 voturi 4 voturi

Florin - Alexandria
( sejur: 07.07.2014 - 10.07.2014 )
9.3
Privelistea de pe pontonul pensiunii este inegalabila.
Gazdele prefera alta locatie detinuta asa ca sunteti singuri (poate cu inca 2-3 familii maxim, functie de perioada aleasa) iar curtea este mare pentru o pensiune construita direct pe malul Dunarii.
Pensiunea dispune de tot ce are nevoie un turist, indiferent cat sta: masina de spalat, cuptor microunde, gel de dus, sampon, prosoape, vesela, gratar, carbuni, frigidere, vitrine frigorifice, piscina, terasa acoperita, foisor, ponton fix, ponton mobil etc.
Cred ca pentru pescari este de vis.
Proprietarii au un catamaran cu care, contra cost, se pot efectua croaziere in Cazanele Mari, Cazanele Mici, pestera Ponicova, pestera Veterani, precum si golful Mraconia, cu al lui Cap al lui Decebal.
La maximum 10 minute de mers pe jos se regasec doua din cele mai bune restaurante din zona, care functioneaza pe langa doua pensiuni cu multe stele (unul are specific pescaresc si are denumire de capetenie daca), le gasiti voi.

Camerele nu au fost gandite initial pentru destinatia actuala, adica baile sunt pe culoar, insa fiecare camera/familie isi poate adjudeca o baie proprie fara probleme.
Magazin exista doar la 2-3 km de pensiune, pe langa primaria localitatii, aproape de intrarea dinspre Moldova Veche. Tot de pe acolo incepe si traseul spre varful Ciucaru Mare si platoul Cazanelor.
Răspunsul unității: ( 22.07.2014 )

Multumim frumos...si va mai asteptam!

Comentariu util ?
3 voturi 3 voturi

Alexandru M. - Buzau
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 12.06.2014 )
10
Raspuns promt al doamnei Paduraru privind solicitarea mea de cazare la vila Diana.Nu sa putut onora solicitarea in perioada ceruta.As vrea sa ajung in aceasta vara acolo.

Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi

Ghiorghi B. - Razvad,dambovita
( sejur: 09.09.2013 - 12.09.2013 )
9.8
Excelent:amabilitatea,bunul gust desavarsit in amenajarea si dotarea vilei,curatenia intretinuta prin stradania propietarilor. Locatia fascinanta pe malul golfului si oferirea unei croaziere pe Dunarea intre Cazanele Mici si Mari.De asemenea,dotarile bucatariilor-inclusiv cea din curte,puse la dispozitia oaspetilor.

Nu am de semnalat.
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi

Marius T. - Ramnicu Valcea
( sejur: 26.08.2013 - 28.08.2013 )
9.5
Proprietarii au fost deosebit de generosi si respectuosi. Condițiile foarte bune, privelistea superba, bucataria bine dotata. Se poate face plaja pe pontonul fix dar si pe cel plutitor. Se poate pescuii într-un confort deosebit. Camerele au balcoane cu vedere spre Dunăre. La aproximativ 2 km se afla punctul de plecare pentru plimbarile pe Dunare cu salupe/barci/vaporase. Tot acolo se afla si statuia lui Decebal.

Lipsa unui scaun in camera dar, se poate lua din curtea interioară.
Lipsa semnalului pe anumite retele (nefiind vina proprietarilor).
Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Adriana - Baciu
( sejur: 08.08.2013 - 12.08.2013 )
9.3
Totul a fost Ok. Cazarea, curatenia camerelor , dotarea camerelor a bucatariei, a curtii. Ne pare rau ca nu am cunoscut propietara ...pe d-na Panduru. Poate reusim la anul . Anul acesta am cunoscut-o doar pe matusa dansei.

Răspunsul unității: ( 30.09.2013 )

Cu cea mai mare placere...va rog sa luati in calcul si faptul ca locuiesc in TR severin si din cand in cand trebuie sa ajung si acasa...

Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi

Bogdan - Bucuresti
( sejur: 12.04.2013 - 14.04.2013 )
10
Locatia superba, curatenia si confortul din camere precum si amenajarea cu foarte mult bun gust a pensiunii, foarte aproape de principalele puncte de atractie in zona (Ciucarul Mare, Ciucarul Mic, Cascada Ponicova etc.); in functie de timpul la dispozitie, este totusi nevoie de masina pentru a ajunge la unele puncte de plecare pe trasee, raportul calitate pret este foarte bun.

Minusurile nu sunt la adresa proprietarilor, ci mai degraba la unii turisti care au uitat de cei 7 ani de acasa si uita ca nu sunt singuri in pensiune, asteptand ca altii sa faca curatenie dupa ei.
Comentariu util ?
4 voturi 2 voturi

Rodica M. - Bucuresti
( sejur: 30.08.2012 - 06.09.2012 )
10
Nu avem decat cuvinte de lauda .Excelent pe toata linia : comunicarea cu personalul si administratorii,disponibilitatea dumnealor,curatenia,confortul,peisajul zonei.

Banuim ca ar fi destul de costisitoare investitia dar, daca piscina ar fi incalzita ar fi minunat !
Comentariu util ?
6 voturi 4 voturi
« Precedenta 1 2 Urmatoarea »
CONTACT
Panduru Suzana
0742 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare