Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Relax din Dubova

Dubova, șoseaua Dn 57, nr. DN 57 -
Nota 9.1 / 30 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.14
insert_emoticon Servicii:9.14
lightbulb_outline Curățenie:8.86
weekend Confort:9.14
monetization_on Prețuri:9.14
location_on Localizare:9.14


Adaugă recenzie
   Cristina Zoican din Timisoara
nota: 10
schedule 14.10.2023
Cea mai frumoasa vacanta cu prietenii din ultimii ani! Este superb! Totul renovat, foarte curat. Am dat muzica la maxim si ne-am distrat non stop! Extrem de frumos!!! Gazdele sunt amabile, ne-au ajutat cu tot ce am cerut. Cu siguranta Casa Relax este cea mai frumoasa locatie pentru grupuri!
   Dorin din Constanta
nota: 10
schedule 14.10.2023
Am stat 3 zile la Casa Relax impreuna cu prietenii si pot sa spun ca este super, gazdele sunt de nota 10, este plasata intr-o zona foarte buna (am putut petrece pana dimineata fara sa ne deranjeze nimeni pentru ca nu cred ca sunt vecini). O sa revenim 100%!
   Simona din Craiova
nota: 9.67
schedule 05.09.2023
Recomand! Mie mi-a plăcut! Ma îngrijorase o recenzie găsită mai jos, insa nici pe departe nu am găsit acolo, ceea ce scria in acea recenzie. Vom reveni la aceasta pensiune cu tot dragul. Doamna Maya este foarte de treaba și mereu se asigura ca ne simțim bine. Majoritatea timpului l-am petrecut la piscina și pe ponton. Un loc perfect pentru o relaxare de weekend împreuna cu familia/prietenii. Si un lucru minunat: accepta animale de companie ❤️
   Cristina din București
nota: 10
schedule 14.08.2023
Totul a fost la superlativ. Camerele foarte curate, dotate cu tot ce este necesar, bucătaria și foișorul, de asemenea. Nu este necesar sa iei vesela din bucătărie pentru a le folosi in foișor, întrucât in foișor este tot ce ai nevoie. Toată incinta este igienizată. Sunt dotări atât pentru grupul de prieteni, cât și pentru familii. Gazdele sunt foarte ospitaliere și amabile. Am fost de 2 ori și, cu siguranța, vom reveni. Wifi-ul merge foarte bine. Recomand!
   Oana din Craiova
nota: 10
schedule 14.08.2023
Totul a fost perfect! Gazdele au fost foarte ospitaliere, camerele au fost confortabile și curate iar mobilierul recent schimbat și băile au fost dezinfectate corespunzător. Recomand cu căldură această cazare mai ales pentru grupurile de tineri care caută distracție!
   Robert din Targu-jiu
nota: 10
schedule 14.08.2023
Totul a fost perfect! Bucătăria, personalul, camerele, curățenie top! O experiența de neuitat in care totul a decurs perfect. Este amplasată perfect, cu un view extraordinar! Mulțumim pentru tot și vom reveni, cu drag! Muzica la maxim, distracție la maxim, perfect!
   Alina din Prahova
nota: 4
schedule 05.08.2023
Nu recomand! Nu înțeleg cum poate avea atâtea recenzii pozitive, in care se menționează curățenia exemplară! Am găsit la această locație multa, multa mizerie si tot atât de multa nepăsare! Amplasarea pensiunii este buna, mobila in camere a fost schimbată recent. In rest, nimic nu este așa cum ar trebui. In camera, panza de păianjen imeeensa, tv, mobila neșterse de mult timp, plina de multe urme. Cand i-am spus dnei de la pensiune (Maya), a spus că mobila este schimbata de 3 luni, de ce sa o șteargă?! Că nu șterg tv-ul pt că o să cadă din perete (avea niște răspunsuri de multe ori halucinante).
Pânze de păianjen pretutindeni, murdărie pe jos, pe mobila, peste tot. In baie, pereții erau spoiți, plini de urme, nu mai zic de ușa de la baie care adunase tot ce s-a putut, cel mai probabil de când a fost montata. In una din baile grupului nostru era găinaț pe structura dusului... când i s-a spus dnei, aceasta nici măcar nu a vrut sa vina să vadă despre ce este vorba. Priza ieșită din locașul ei, cu firele electrice la vedere (in baie!!!), șosete de la foști turiști sub pat, am avut în camera si o pungă uitată de alți turiști cu diverse... plasa de țânțari de ușa balconului rupta... în bucătăria de la etaj este un sigur frigider pt toate cele 6 camere ale pensiunii, nu au aer condiționat aici si este insuportabil de cald (bucătărie interior). Totul este mizerabil, bucătăria nu este utilata complet, nu găsești mare lucru, iar mare parte din ustensile sunt inutilizabile, mizerabile. Plin de grăsime, lipicios. Mobila cu sertare defecte, mânere căzute, etc.
Afara este o masa de biliard mizerabilă si defecta, ponton șubred, cu scândurele lipsa, bucătăria din exterior demna de poveste, de groaza! Afara este un frigider ruginit si neșters cine știe de când, ca toate obiectele din această locație. Aragazul de afara... oribil! As putea continua descrierea însă o să mă opresc aici, o sa las câteva poze, sa va faceți o idee. Imi pare rău că am irosit banii si timpul aici, după sute de km parcurși... am dorit să ne cazam in alta parte, insa nu am găsit pt tot grupul camere disponibile, așa că am rămas si ne-am descurcat cum am putut.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vilceanu Dinel din Targu Jiu
nota: 10
schedule 16.02.2021
Un sejur plin de distractie si de neuitat alaturi de prieteni la Casa Relax din Dubova, unde gazdele sunt foarte primitoare, locatia este curata si frumos ingrijita cu tot ce ai nevoie in ea. Locatia are un ponton si un foisor foarte mare.
   Stefan din Turceni
nota: 10
schedule sejur: 21.02.2020 - 23.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie minunata pentru un moment de relaxare impreuna cu prietenii sau familia , recomand cu cea mai mare placere !
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag
   Anda din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2019 - 28.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii bune, peisaj minunat, doamna Maia este o dulce
thumb_down
Aprecieri negative:
Wi-fi merge cam prost
   Dorin din Cugir
nota: 10
schedule sejur: 15.06.2019 - 17.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost minunat, curățenie, liniște, gazda amabilă...nimic de reproșat.
poze recenzie
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.05.2019 - 17.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este minunata impreuna cu cei ce o gestionaza, linistea si peisajul minunat iti ofera o relaxare totala dupa cum au numito si dumnealor aceasta locatie , camera a fost ok curatenia si detaliile curtii exterioare foarte bine gandite cu alte cuvinte super
thumb_down
Aprecieri negative:
Totul este perfect
   Roberta din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 04.05.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul
thumb_down
Aprecieri negative:
Excelent
   Adrian din Braila
nota: 10
schedule sejur: 08.04.2019 - 10.04.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O curatenie exemplara cu o priveliste pe care o poti admira zile in sir . Gazdele sunt foarte primitoare si dornice sa ajute cu orice. Este un loc perfect pentru relaxare cat si pentru distactie ! Recomand cu toata increderea aceasta pensiune.
   Mihai din Iași
nota: 10
schedule sejur: 01.04.2019 - 02.04.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Condițiile de cazare au fost excelente .
Peisajele au fost superbe .
In concluzie un sejur reușit .
   Roxana R din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 14.02.2019 - 17.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este asezata intr-o zona linistita cu un peisaj ce iti incanta privirea, curtea si pontonul foarte spatioase fotate cu loc de joaca si piscina unde sa-ti petreci dupa-amiezile. Camerele , toate cu vedere la dunare, curate si spatioase dotate cu un balcon generos unde sa-ti bei cafeaua dimineata. Personalul amabil si atent la orice nevoie din partea oaspetilor , o recomand cu multa caldura!
   Marian M din Satu Mare
nota: 10
schedule sejur: 25.01.2019 - 27.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casa este amplasata intr-o zona superba, linistita si perfecta pentru orice tip de vacanta! Poti veni la Casa Relax pentru relaxare, asa cum spune si numele acesteia, cat si pentru petreceri cu prietenii sau familia. Curatenia din aceasta pensiune a fost una foarte buna cat si gazdele au fost foarte primitoare si de treaba.
   Radu R din Bucuresti
nota: 4
schedule sejur: 10.09.2018 - 13.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a placut foarte mult privelistea, linistea si conditiile de relaxare. Insa, acestea nu se datoreaza sub nicio forma pensiunii Casa Relax, deoarce toate cele anterior mentionate se pot gasi la oricare alta pensiune situata pe malul Dunarii.
thumb_down
Aprecieri negative:
In primul rand, pensiunea nu este in Dubova, ci la vreo 5 km in afara localitatii...coordonatele regasite pe site sunt date la deruta, acestea apartinand altor pensiuni, care sunt intr-adevar in Dubova. Mentionez ca, cel mai apropiat loc in care poti servi masa este la 5/7 km de pensiune, asta daca nu vrei sa te apuci de bucatarit, ceea ce nu va recomanda avand in vedere bucataria, care avea in dotare un aragaz cu niste butoane pline de grasime, hota la fel, faianta din jurul aragazului la fel de imbibata de grasime. Tinand cont de cele prezentate, conditiile oferite de aceasta pensiune, raportate la pret (150 lei/ noapte), sunt mizere, in niciun caz de banii platiti, in niciun caz de 3 margarete, cu cat este cotata. Alta problema intampinata, a fost la baie, cabina de dus, daca nu ai grija, cad usile, cand faci dus, apa se scurge in afara cabinei, facand lac...para de dus, o porcarie cu 20 de gauri cat gamalia unui ac, tasnind in toate directiile posibile. Tinand cont de "minunata" para de dus, apa nu poate fi deschisa la maximum, deoarece ai senzatia de durere/intepatura, iar la presiune mai mica lungesti "placerea" de a face dus. In ceea ce priveste camera, aceasta este de fapt camera dubla twin, in nici un caz camera dubla matrimoniala, avand 2 paturi lipite cu 2 saltele, intre care era o distanta destul de mare, deranjanta...Sper ca nemultumirile prezentate aici sa fie macar acum citite de proprietarul pensiunii, care nu a avut bunul simt sa-si faca aparitia decat fugitiv, (a lasat pe ponton o punga cu peste altor turisti cazati acolo), fara ca macar sa salute oamenii cazati in pensiunea sa. Concluzia si recomandarea mea dupa 3 zile de stat in aceasta locatie, DE evitat.
P.S. Nu pot da mai putin de 2 stele, as fi bifat 0 stele la toate categoriile
poze recenzie
   Madalin din Tg Jiu
nota: 10
schedule sejur: 10.06.2018 - 12.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand cu placere aceasta locatie , peisajul este unul uimitor care te lasa fara aer la propriu ! Linistea este la ea acasa , iar gazda este una de apreciat . Curatenia in aceasta locatie este exceptionala di pot spune ca este mai frumos ca in poze ! Cu siguranta eu impreuna cu grupul de prieteni o ss revenim cu mare drag !
   Gabriel G din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 20.10.2017 - 22.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot este superb camerele frumoase baia curata gazdă primitoare
thumb_down
Aprecieri negative:
Eu unul inclusiv prieteni mei nu as mai face nimic totul este perfect inclusiv pretul de cazare ( doar wairlesul a avut o problema
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca am putut sa va oferim ce doriti pentru un sejur reusit la noi,atat cat tine de echipa noastra In ceea ce priveste net-ul tine de retelele de telefonie ,desi noi am ales vodafon pe care o consideram la un nivel inalt de profesionalism pentru zona noastra cu semnal foarte greu de gasit datorita zonei muntoase in care ne aflam
   Angela Ionela din Tg Jiu
nota: 9
schedule sejur: 27.05.2017 - 29.05.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amenajarea, linistea si confortul necesar!
   Albert din Tg Jiu
nota: 9.5
schedule sejur: 29.04.2017 - 02.05.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste,seriozitate si mult relax.
   Mihai din Bihor
nota: 10
schedule sejur: 17.02.2017 - 19.02.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Suntem o gasca de tineri indragostiti care au petrecut Valentine's Day intr-un mod cum nu se poate mai frumos , intr-o locatie plina de frumusete si ospitalitate. Vom mai gasi cu siguranta evenimente deosebite sa ne reintoarcem la aceasta minunata locatie , o oaza de tinerete , frumusete si distractie !
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri si va asteptam cu drag indiferent de ocazie daca e vorba de distractie
   Paula din Bacau
nota: 9.83
schedule sejur: 08.08.2016 - 11.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste,locatie super utilata,confort,curatenie,amabilitate(gazda de nota 10+) toate conditiile pentru o vacanta la superlativ.
Nu ezitati sa petreceti o vacanta in aceasta zona superba a tarii.
   Valerica din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 20.05.2016 - 22.05.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu pot spune ca exista plusuri sau minusuri, toata casa este superba, este frumos amplasata pe malul Dunarii, iar peisajul este unul mirific!
Eleganta, rafinamentul si bunul gust sunt doar cateva din calitatile pe care, Casa Relax le poate oferi turistilor.
Cu siguranta vom reveni, foarte curand!
recomand CU toata increderea casa relax!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de reclamat!
Totul este conform descrierii de pe internet, pot spune ca este mult mai frumos in realitate!
poze recenzie
   Cristian din Pitesti
nota: 9
schedule sejur: 20.05.2016 - 22.05.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, comfortul, proprietarii sunt oameni draguti
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
   Maria Alexandra din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 01.03.2016 - 04.03.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul este minunat, casa este frumos amplasata pe malul Dunarii, iar curatenia si bunul gust sunt specifice pentru Casa Relax.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca am putut fi la inaltimea dorintelor d-voastra
   Robert din Iași
nota: 10
schedule sejur: 22.03.2016 - 25.03.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost imprrsionati de frumusetea peisajului,de conditiile si serviciile oferite de Casa Relax. Recomand Casa Relax pentru o vacanta minunata .
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam pe la noi
   Andrei din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 10.01.2016 - 15.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie superba pe care o recomand cu mare placere oricui mai ales celor in grup. Nu am avut timp sa ne plictisim confortul si curatenia sunt super si pentru cei mai pretentiosi. Recomand ! Sigur vom reveni si noi in curand !
Răspunsul unității:
Un grup vesel si plin de viata , va multumim pentru vizita si va mai asteptam
   Livia L din Cluj-napoca
nota: 9.83
schedule sejur: 11.07.2015 - 12.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii excelente de cazare, gazda primitoare, peisaj superb, liniste deplina, intr-un cuvant-Exceptional
CONTACT
Urita Laura
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Urita Laura
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0764 306 307
WhatsApp