Casa de vacanță Kolo - San Dubova, comentarii

Casa de vacanță Kolo - San din Dubova

Dubova, str. Dunarii, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Kolo - San Dubova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Kolo - San din Dubova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Catalin P. - Timisoara
( sejur: 19.08.2015 - 23.08.2015 )
9.7
Locatia este suberba, chiar pe malul Dunari, care se vede chiar din camera (prin geamurile frantuzesti). Cabana este foarte frumos decorata, completand frumos atmosfera de afara. Gazdele au fost foarte prietenoase si informative. Zona este deosebit de frumoasa, iar distanta principalelor atractii fata de cabana este de cativa kilometri. Zona este incredibil de frumoasa, iar punctele de belvedere de pe Ciucarul Mare si Mic sunt absolut sublime.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Androne
0731 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare