Casa de vacanță David Dubova, comentarii

Casa de vacanță David din Dubova

Dubova, str. Principala, nr. 46  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță David Dubova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță David din Dubova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

George M. - Bucuresti
( sejur: 10.08.2015 - 12.08.2015 )
6.7
Barbeque si veranda acoperite, ponton si terasa pe malul golfului.

Casa are aspect paraginit. Nu s-au mai investit de mult bani in mobilier, dotari.are un aparat de climatizare la etaj pe hol ptr toata casa (parter si etaj) nu in fiecare camera+living cum ar fi trebuit. Usile si ferestrele sunt deformate si cazute, nu se inchid si nu se inchid, avand feronerie si incuietori defecte sau foart6e vechi.hidroforul este defect, presiunea apei la bai si bucatarie fiind foarte scazuta. Proprietarul este foarte zgarcit si la propriu si la figurat, neaparand decat pentru bani, daca se poate toti la inceput si mai ales fara chitanta si factura legala.afacerea cu pensiunea este tratata la modul diletant si oneros pentru turist. Oare primirea si plecarea turistului n-ar trebui sa fie calduroasa d-le Florin. N-am semnal;at proprietarului inconvenientele ptca nu a meritat. Se vede ca nu este profesionist in domeniul turismului, dar nici nu-i pasa. Parerea noastra, a grupiului de 8 oameni.
Pozele si descrierea sunt departe de realitate, locuinta nefiind ingrijita, reparata, intretinuta, toate dotarile, aparatura si mobilierul facand impresia unor vechituri care au fost ingramadite acolo. Avans 50% inainte de venire si din prima zi restul de 50%??? cine mai cere asa in lumea civilizata din turism? relatia impersonala si deloc atractiva a proprietarului cu turistii. Ai impresia de abandon si de jecmaneala pe fata, lucru intalnit la tot pasul in Dubova. Nota finala cu marinimie din partea grupului meu este 6,5-pentru incurajare. Sincer ne asteptam la mult mai mult si mai bine. Casa Florin nu este confortabila si are aspect de grota (fiind construita din piatra aparenta la parter). Noroc cu cheful nostru de distractie.nu recomand locatia.
Răspunsul unității: ( 22.03.2016 )

Nu mai este nimic din ce ați prins dumneavoastră. Proprietarii s-au schimbat ,după cum se observa și numele s-a schimbat. Ce vedeți în poze și descriere , așa vedeți și în realitate !! Ma declar nemulțumită pt ce ați avut parte și sper ca sa reveniti în aceasta casa ca sa vedeți schimbările!

Comentariu util ?
8 voturi 3 voturi
CONTACT
Marinela
0746 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare