Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Daria din Dubova

Dubova, sat Dubova, str. Principală, nr. 43 -
   Ion din Barb
nota: 6.33
schedule 05.08.2023
Piscina curata, dar imediat langa tomberoanele de gunoi, miros oribil, se simt din piscina. Camerele, baia curate, in schimb bucataria pute a hoit, pe terasa am facut noi curatenie langa gratar. Nu recomand. Din recenzii am inteles ca mirosul persista de cativa ani in bucatarie si noi am depistat ca vine de la un frigider nefolosit, unde e apa imputita intr-un rezervor. Degeaba a aruncat apa si noi am sters pe acolo cu clor, ca doar se amesteca mirosurile. Doamna spune ca nu stia de problema asta si cand i-am zis de recenzii, n-a mai zis nimic.
Răspunsul unității:
Va multumim pt.recenzia dvs.As dori sa aduc cateva precizari legate de observatiile dvs.In momentul in care ati sosit in locatie ati gasit totul curat,camere ,bucatarie ,foisor , frigidere functionale.Daca mirosul persista de cativa ani asa cum spuneti dvs.ar fi fost sesizat de la inceput ,din prima zi petrecuta acolo.Nu ati semnalat acest aspect nici cand vi s-a facut curatenie dupa 2 zile ,ci ati folosit ,,motivul "pt.a pleca inainte cu o zi .Este o locatie in regim self-caring,in care grupurile care inchiriaza, folosesc si pastreaza ceea ce gasesc in locatie.Daca dvs.ati adus branza cu zer ,care s-a varsat prin frigider este normal sa apara miros.Sau de la pestii prinsi de dvs.pe care i-ati curatat si ati aruncat capetele pe jos ,prin fata bucatariei si prin iarba(pe care i-am strans in ziua curateniei si despre care am spus ca nu este ok).Dar ,a face afirmatii nefondate despre miros de hoit,care persista de ani de zile ,nu cred ca este corect !
poze recenzie poze recenzie
   Lucia din Timișoara
nota: 10
schedule 05.09.2022
Recomand cu drag pensiunea Daria. Am găsit curățenie, gazda prietenoasa și diplomata, atenta cu noi. Peisajul de vis. Curtea curata, întreținută, destul loc de joaca. Fiecare camera are baie proprie, ceea ce a fost un avantaj fiind o familie mare.
   Mirela din Ploiesti
nota: 10
schedule 21.08.2022
Gazda extrem de primitoare si draguta, camerele foarte curate, piscina curatata zilnic, liniste, un peisaj superb, iesire la Dunare pe ponton, rasaritul este superb acolo. Pozele din descriere sunt absolut reale. Multumim de gazduire, vom reveni si cu alta ocazie!
   Tamara Nicolae din București
nota: 5.67
schedule 15.08.2022
Locația este mai mult decât mediocră pentru prețul plătit. Bucătărie extraordinar de murdară, cu mirosuri insuportabile, jalnică din toate punctele de vedere. Camerele relativ ok (plasele de la geamuri rupte, de aici și țânțari în cameră), cu mobila veche, baie nu foarte curată. Prosoape care cândva au fost albe, însă acum sunt gri. Perne foarte murdare și urât mirositoare. Curte ok, însă neîngrijită. Doar piscina este ok. Pontonul... cel mai neîngrijit din zona. Concluzie: cazare extraordinar de murdară.
poze recenzie
   Dana din Iernut
nota: 9.67
schedule sejur: 14.08.2020 - 19.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curtea mare, umbrita de nuci si smochini. Camere cu baie proprie, aer conditionat, televizoare. Aproape de toate obiectivele turistice recomandate. Aproape de magazinul alimentar, restaurant cu terasa.
   Violeta din Bucuresti
nota: 8.33
schedule sejur: 30.07.2017 - 03.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare langa Dunare, o mini plaja privata, cu sezlonguri si piscina la 20m distanta de pensiune, curte, gratar, bucatarie, leagan. Camera curata, aerisita cu baie si aer conditionat. Pizzerie la 100m distanta, pizza excelenta, preturi mici.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lenjeria era prea mica si aluneca de pe saltele. Nu ni s-au schimbat prosoapele pe timpul celor 4 zile.
   Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 06.05.2017 - 08.05.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Privelistea este superba. O cafea dimineata pe balcon cu privelistea aceea face orice zi frumoasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
De duminica de la amiaza pana luni la amiaza nu a mers priza in care era routerul, si priza in care era frigiderul, deci nu am avut frigider, net si cablu tv perioada acee
   Daniel D din Brasov
nota: 9.83
schedule sejur: 13.06.2016 - 15.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta, interes din partea patroanei, croaziera pe dunare gratuita cu ghid excelent.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sesizat neajunsuri sau nemultumiri pe timpul cazarii la aceasta unitate. Vom reveni.
   Carmen C din Campina
nota: 9.17
schedule sejur: 24.08.2015 - 27.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietar interesat de confortul turistilor.
Ne-am simtit foarte bine.
thumb_down
Aprecieri negative:
Cred ca ar trebui lamurita situatia pontonului, pentru ca noi am rezervat Casa Daria in intregime si ni s-a spus ca pontonul este doar al nostru, dar au mai venit acolo si alte persoane.
   Alina din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 13.08.2014 - 15.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
D-na Cristina a fost o gazda f.primitoare (imi cer scuze ca nu ne-am mai luat ramas bun si nu v-am multumit de tot), camerele sunt curate, privelistea minunata şi plimbarea cu barca a fost interesanta.
   Costin din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.05.2014 - 25.05.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost foarte multumiti de locatie si serviciile oferite de proprietari, care au fost foarte draguti, intelegatori si deschisi la cerintele si sugestiile noastre.
Camere sunt curate, mari si primitoare
Recomand cu mare drag plimbarea cu barca in Cazane: o ocazie de a te bucura de natura!
Cu siguranta vom reveni curand!

   Bogdan B din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 20.09.2013 - 22.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost multumiti de locatie.Casa este curata,spatioasa,utilata.
O sa revenim la vara.
CONTACT
Andrei
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Andrei
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0753 953 916
WhatsApp