Casa Beea Dubova, comentarii

Casa Beea din Dubova

Dubova, nr. Fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Beea Dubova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie casei Beea din Dubova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Radu - Tirgu Mures
( sejur: 16.09.2016 - 18.09.2016 )
8.3
Excursia peste munte pana la Cazane,peisaje f.frumoase rar intalnite. Apoi vederea Cazanelor de la inaltime.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Stoenescu - Bucuresti
( sejur: 30.05.2012 - 02.06.2012 )
9.2
Zona este minunata, extrem de linistita - daca iti doresti relaxare, cu siguranta aceasta este una dintre locatiile in care poti face acest lucru.
Familia care are grija de cabana este foarte grijulie si saritoare. Va pot ajuta cu gatirea meselor de pranz si/sau cina, insa trebuie sa discutati aceste lucruri inainte (pentru ca aprovizionarea cu alimente in acea zona se face in principal doar din Orsova). Tot ei va pot servi ca ghid in vizitarea punctelor de atractie turistica din zona.
Cabana este exact ca in poze, foarte confortabila. Insa, personal, o recomand doar pentru 2 cupluri/4 prieteni care sa ocupe cele 2 dormitoare, putand sa mai intre inca 2 persoane in living. Totusi canapelele din living nu sunt prea confortabile, deci va trebui sa luati in calcul aceste lucruri.

Singurul minus este cel cu privire la numarul de locuri din cabana (mai precis din living) deja mentionat.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Neagoe Carina
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare