Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa BeaSarah din Dubova

Dubova, str. Cazanele, nr. 11 -
Nota 10.0 / 26 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gradinariu Paul din Timisoara
nota: 10
schedule 13.09.2023
Condiții excelente de cazare, totul la superlativ, priveliște de vis. Domnul Remus și socrul acestuia sunt persoane de nota 10, care îți sar în ajutor dacă este nevoie.
Recomand aceasta cazare pentru o ședere linistita.
Mulțumim, cu siguranță vom reveni.
   Mihaela din Prahova
nota: 10
schedule 04.09.2023
Conditii excelente, totul la superlativ. Locatia cu o priveliste minunata. Piscină, grătar, foisor si cafea din partea casei. Camerele curate, bucataria complet utilata iar despre propietari, numai cuvinte de lauda. Oameni deosebiti, care intr-adevar stiu să facă turism.
   Simona din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.08.2023
Exceptional! O locație cu o priveliște superbă, bucătărie curata si utilată; camera in care am fost cazati a avut un view spectaculos. Atat dnul. Remus cat si socrul acestuia sunt oameni deosebiti, saritori, ne-au ajutat cu sfaturi despre împrejurimi. Recomand aceasta locatie pentru un concediu relaxant dupa saptamani de munca obositoare.
   Dumitru Loredana din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.06.2023
Am avut un sejur fabulos. A fost totul perfect, peste așteptările noastre, am avut parte de amabilitate, căldură și atenție din partea gazdelor. Recomand cu cea mai mare încredere, iar noi vom reveni curând. Camere spațioase, curate, utilate complet, piscina, terasa și grătar.
Camerele îți oferă un view spectaculos, în apropiere sunt locuri pline de istorie, de vizitat, plimbări cu barca pe Dunăre, plimbări cu ATV-ul prin pădurile din împrejurimi, a fost totul superb.
   Sorescu Valentin din Timișoara
nota: 10
schedule 04.09.2022
Fiecare cameră cu priveliște superbă! Dl. Remus foarte amabil, încă de când am ajuns, ne-a ajutat sa ducem bagajele până în cameră și ne-a prezentat întreaga zonă, pensiunea arată exact ca în fotografii, camerele impecabile. Voi mai reveni cât de curând la această unitate de cazare pentru relaxare și distracție în orice anotimp. Mulțumim dl. Remus pentru toată distracția!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos,domnu` Sorescu!
   Ștefănescu Ion din Brașov
nota: 10
schedule 30.08.2022
Locația este superbă, la fel și oamenii de acolo!
Recomand cu căldură și încredere!!
Peisajul este minunat și este un loc pe care l-aș vizita de fiecare dată când aș avea ocazia,
camerele sunt foarte confortabile, iar locația are multe facilități cum ar fi piscina, iar aici distracția este garantată!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Mitel din Constanța
nota: 10
schedule 30.08.2022
Pacat ca nu pot sa dau o nota mai mare acestei pensiuni... pe langa faptul ca locația e ceva de vis, cum nu am mai văzut decât în alte țări, am avut una dintre cele mai bune gazde de care am avut parte în ultimii 20 de ani de când călătoresc, primirea exemplara, nu am avut ce probleme sa raportez, prețul foarte bun, cred ca o sa-mi fac un obicei si o sa vin aici în fiecare an!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, domnu` Mitel!
   Mihai din Brasov
nota: 10
schedule 26.08.2022
Superba locatia! Peisajul este unul de nedescris, a meritat tot drumul, proprietarii s-au comportat exemplar cu noi, ne-au servit cu cafea, cu prajituri. Liniste, curatenie, dotari complete! Multumim dl Remus pentru absolut tot, cu siguranta, o sa mai revenim!
   Patricia Dragomir din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 25.08.2022
O locație liniștita, cu un peisaj mirific. Gazde primitoare, respectuoase. Ne-am simțit foarte bine datorită domnului Remus, proprietarul acestei pensiuni, care ne-a oferit cu amabilitatea lui un sejur de vis! Recomandam cu încredere și, cu siguranta, vom reveni și in anii următori!
   Daiana Popescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.08.2022
Am ramas impresionata de amabilitatea cu care am fost primita de catre proprietari. Multumim dl Remus pentru tot, o să mai revenim, cu siguranta, in aceasta locatie de vis! Camerele sunt ca in poze, foarte curate, bucataria este, de asemenea, moderna. Plaja este minunata, dotata cu piscina si ciubar. Recomand cu mare drag!
   Dari din Orșova
nota: 10
schedule 25.08.2022
Un loc superb, proprietarii nu mai zic. 10/10 clar!!!!
   Georgiana Maria din Timișoara
nota: 10
schedule 25.08.2022
Cea mai tare locație, cu o priveliște absolut minunata, proprietarii sunt înțelegători. Camere curate și moderne. S-a meritat drumul pana la Dubova, peisaj de vis, o zona superba și linistita, care merita vizitată. Proprietarii sunt deschiși. Oameni minunați, o sa revenim, cu siguranța!
   Andrei Sirbu din Orsova
nota: 10
schedule 25.08.2022
Un loc foarte frumo, cu peisaje minunate, o pensiune de nota 10. Aici se afla oameni minunați care te fac sa te simți deosebit intr-o locație specială. Va puteți bucura de o priveliște minunata de pe pontonul din fata pensiunii, cu ieșire la Dunăre. Felicitări pentru tot ceea ce oferiti oaspeților dumneavoastră!
   Negoita Bogdan din Bals
nota: 10
schedule 25.08.2022
Un sejur minunat!
Locatia, cazarea si personalul - 10 stele!
Atmosfera este minunată, conditiile foarte bune!
Ciubărul este extraordinar, cea mai bună idee!
Priveliștea este ruptă din rai!
Recomand cu toată increderea casa BeaSarah, veți avea parte de o experiență de neuitat.
   Bianca din Timisoara
nota: 9.83
schedule 25.08.2022
Proprietarii foarte intelegatori, amabili, ne-au ajutat mereu, de cate ori am avut nevoie. Numai cuvinte de lauda am la adresa pensiunii, inclusiv proprietarilor! Ne-am simtit excelent, pensiunea este dotata cu piscina, foisor, bucatarie, ponton, caiac. Multumim casa BeaSarah!
   Bogdan din Piatra Neamț
nota: 10
schedule 25.08.2022
Priveliste extraordinara, gazde primitoare. Sunt niste oameni minunati, care s-au oferit sa ne ajute cu absolut orice aveam nevoie. Cazarea a fost foarte buna, camerele curate, piscina, ponton pentru pescuit, ciubăr, de toate. Recomand cu incredere, o sa mai revin, cu siguranta! Multumim dl Remus pentru amabilitate si intelegere!
   Angela Rotaru din Sebeş
nota: 10
schedule 08.08.2022
Peisaj de vis, cazarea la fel! Piscina și ciubărul de pe ponton completează perfect locația! Domnul Remus este extraordinar și deschis tuturor cerințelor! Pe toată durata sejurului cafeaua a fost din partea casei. Doar jumătate din camere au aer condiționat, dar în celelalte sunt ventilatoare. Ne-am simțit foarte bine! Vom reveni cu drag!
   Mihai Stefanescu din Craiova
nota: 10
schedule 08.05.2022
O experienta minunata. Personalul este foarte amabil si primitor. Peisajul este mirific, iar facilitatile de care dispune proprietatea aduc locatiei o atmosfera relaxanta de care am putut profita la maxim. Camera a fost foarte curata si spatioasa, iar plajele si curtea dispun de sezlonguri si bancute de unde ne-am putut bucura de frumosul peisaj. Recomand cu caldura si voi reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, domn Mihai!
   Robert din Galati
nota: 10
schedule 02.10.2021
Am bătut un drum lung din Galați și am fost impresionați de peisajul oferit, de amplasamentul strategic al gazdei.

Facilitățile oferite (ponton, bucătărie interioara și exterioara, parcare, peisaj din camera, curățenie, ciubar etc.)
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, domnu` Robert!
   Mihai Si Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.07.2021
Sejurul a fost excelent. Locația are bucătărie utilată, foisor, grătar, piscina. Poti face drumeții sau plimbări cu barca pe Dunăre. Daca vrei sa lenevești poti face plaja pe ponton, iar mai apoi sa te răcorește cu o baie in Dunare sau in piscina. Gazdele sunt persoane deosebite.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, doamna Gabriela!
   Mariana M din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 10.08.2019 - 17.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este perfecta, are bucatarie dotata si utilata, piscina, terasa, foisor, ponton, caiac. Numai cuvinte de lauda am la adresa proprietarului. Foarte amabil, respectuos si dornic sa ajute in orice problema.Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni si anul viitor. Multumim BeaSara!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos,doamna Mariana!Va asteptam cu drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Monica M din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 13.04.2019 - 15.04.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliște minunata, liniște, camere curate, gazde primitoare,sunt oameni minunati gata sa te ajute cu orice informație. Recomand cu drag!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, doamna Monica!
   Stefan Catalin S din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 08.08.2017 - 11.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia foarte buna.Proprietarii intelegatori, au aujutat de fiecare data cand an avut nevoie.Camere frumoase si curate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
   Marius din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 12.06.2017 - 18.06.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste , curatenie , dotari complete !
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos, domnu` Marius!
   Dita Florentin din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 18.07.2016 - 19.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea a fost foarte buna, cu loc de gratar si mese, ponton pentru pescuit si stat la soare.
Gazdele au fost foarte primitoare si s-au oferit sa ne ajute cu orice aveam nevoie, fara sa stea cu noi.
Recomandam cu incredere pensiunea si pentru grupuri de prieteni care vor sa petreaca, dar si pentru familii restranse care vor sa se relaxeze.

Nae si trupa! (Rusalii 2016)
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nimic de rau de spus despre locul de cazare sau despre gazde.
   Aurel din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 14.06.2014 - 17.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O zona linistita cu priveliste superba .gazda foarte prietenoasa si preocupata de nevoile clientilor. cabanutele sunt dotate cu baie proprie iar ferestrele si usile au plase pentru tintari. desi am fost surprinsi de faptul ca nu am vazut decit vreo doi trei. Bucataria de vara si terasa din fata completeaza atmosfera de intimitate .vecinii nu sunt galagiosi. o oaza de liniste . vom reveni cu siguranta .multumim proprietarului , domnului Remus pentru amabilitate si promtitudinea cu care ne-a raspuns la solicitare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Fara...
CONTACT
Remus Negrea
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Remus Negrea
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0724 315 202
WhatsApp