Camere si tarife cazare la Pensiunea Luanna din Dragus

Pensiunea Luanna din Dragus

comuna Dragus, sat Dragus, aleea Fagului, nr. 1002 ( la aprox. 4.6 km de centrul loc. Sambata de Sus )  
Preţuri cazare

Tarife perioada 22.11.2016 - 20.12.2016

.. se incarcă tarifele ..

Tarife perioada 07.01.2017 - 30.04.2017

.. se incarcă tarifele ..

Oferta Revelion 2017

Unitate indisponibilă în această perioadă !

Oferta Crăciun 2016

  • Cazare cu pensiune completă (intrare cu pranz, ieșire cu mic dejun), preț: 450 lei/noapte/persoană
  • Pachetul include masa festivă:
  • Meniu masa festivă: Pachetul contine Cazare 3nopti, in camera dubla, cu intrare in 23 decembrie cu cina si iesire in 26 decembrie cu mic dejun Pensiune completa Bauturi alcoolice traditionale din partea casei(vinul casei la carafa si tuica visinata) Masa festiva de Craciun Pachet bautura open-bar la masa festiva de Craciun Programe de divertisment pe tot parcursul sejurului: taierea traditionala de porc, grupuri de colindatori, obiceiuri -23 decembrie - Ora 14-18- Cazare Cina ora 19.00-20.00-la alegere un fel p
  • Condițiile rezervării:
  • Pachet sejur minim: 3 nopți. Data de intrare: 23.12.2016. Check-in: după ora 12, check-out: înainte de ora 11.
  • Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual
  • Numar minim de persoane pentru rezervare: 2
  • Număr locuri disponibile: 24, distribuite în 10 camere cu băi proprii.
  • Copiii sub 5 ani: gratuit
  • Copiii între 6 ani și 12 ani au reducere de 50% din preț fără pat suplimentar
  • Avans la rezervare: 50%
  • Dacă alegeți sejurul minim de 3 nopți, prețul/sejur/persoană este de 1350 lei.

Alte servicii incluse:
Oferta craciun 2016

Pachetul contine

Cazare 3nopti, in camera dubla, cu intrare in 23 decembrie cu cina si iesire in 26 decembrie cu mic dejun sau cei care doresc sa mai petreaca o noapte (26 decembrie) aceasta este gratuita cu mic dejun inclus

Pensiune completa

Bauturi alcoolice traditionale din partea casei(vinul casei la carafa si tuica visinata)

Masa festiva de Craciun

Pachet bautura open-bar la masa festiva de Craciun

Programe de divertisment pe tot parcursul sejurului: taierea traditionala de porc, grupuri de colindatori, obiceiuri

-23 decembrie - Ora 14-18- Cazare

Cina

ora 19.00-20.00-la alegere un fel principal si desert

Pastrama de oaie cu mamaliguta si muraturi asortate

Cocosel de munte servite cu orez sarbesc

Clatite cu dulceata si ciocolata

-Meniu post

Gustare vegetariana -salata de vinete, fasole batuta cu ceapa lyonese, zacusca, masline si castraveti

Ciorba de legume

Snitel de soia cu orez sarbesc

Prajitura de post

Bauturi alcoolice traditionale-vin alb sau rosu la carafa/tuica/visinata

-24 decembrie 2016

Mic dejun-ora 08.00-10.00

Bufet suedez(lapte, ceai, cafea, cereale, iaurt, omleta, oua fierte, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, branzeturi, masline, pate vegetal, salata de vinete, zacusca)

Ora 15.00 – Traditii romanesti –Taierea Porcului

Va invitam intr-o atmosfera rustica incalzita de aromele vinului fiert si a tuicii potrivite numai bine cu zahar caramelizat si piper, sa petrecem o dupa amiaza pe terasa pensiunii, la focul cazanelor ca ne pregatim de taierea porcului.

Si cum tuica fiarta face pofta de mancare, iar pana la sfaraitul pomenii porcului mai e ceva vreme, v-am pregatit pe terasa un bufet suedez cu bucate reci ca in gospodaria bunicilor.

Ora 17.30-19.00 - Bufet rece preparate traditionale

* amenajat pe terasa restaurantului

-sunca taraneasca, racitura, branza de burduf, telemea de oaie, jumari, toba, lebar, carnati, ceapa rosie, muraturi, legume proaspete, praz, fasole batuta, zacusca,salata de vinete, masline.

Tuica fiarta si vin fiert din partea casei

Ora 19.00-Pomana porcului servita cu bulz la tava

De acum e gata si porcul.....Pomana porcului sfaraie in cazane si v-o servim, nu oricum, ci cu bulz traditional, ca de fapt asta-i bucata mioritica cea mai adevarata.

Meniu post:

Ciorba de legume

Iahnie de fasole servita cu muraturi asortate

-Foc de tabara

-25 decembrie 2016

Mic dejun-ora 08.00-10.00

Bufet suedez-lapte, ceai, cafea,cereale, iaurt, omleta, oua fierte, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, branzeturi, masline, pate vegetal, salata de vinete, zacusca.

Ora 14.30 -Masa Festiva de Craciun

Gustare rece traditionala

-Salata beuf,piftie de porc, toba, sunca, lebar, masline, barcuta de branza, bastonase de castravete, salata de vinete pe rosie, icre pe lamaie, rulada de cascaval,chiftelute, carnat afumat,toba,

-Ciorba de porc / Supa de gaina cu taietei

-Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta si ardei iute

-Friptura de porc si carnati de casa servita cu cartofi cu rozmarin

-Muraturi asortate

-Cozonac si prajituri de casa

Bautura open bar ora 14.30-22.00 - Whisky, Gin, Campari, Votka/Vin alb, Vin Rosu – la carafa/Bauturi racoritoare gama Coca-Cola/Apa plata si minerala/Cafea

-26 decembrie 2016

Mic dejun-ora 08.00-10.00 - Bufet suedez

Bufet suedez-lapte, ceai, cafea,cereale, iaurt, omleta, oua fierte, legume proaspete, cremwursti, gem, unt, mezeluri, branzeturi, masline, pate vegetal, salata de vinete, zacusca, chiftelute, carnat afumat,toba

Ora 12.00 - Check-out

Oferta este valabilă până la data de: 25.12.2016
CONTACT
Ioan Puia
0727 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare