Pensiunea Tora Dorna Arini, comentarii

Pensiunea Tora din Dorna Arini

comuna Dorna Arini, sat Dorna-Arini, str. Gura Negrii, nr. 411 ( la aprox. 5.1 km de centrul loc. Vatra Dornei )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Tora Dorna Arini


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Tora din Dorna Arini:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adrian - Chișinău
( sejur: 21.07.2016 - 25.07.2016 )
8.7
Frigiderul din camera,
Gratarul,
Raul din spate,
Mancare gustoasa la pret rezonabil,
Pozitionata pe drumul spre parcul Calimani si ferit totusi de zfomotul drumului

Neesentiale, ca la 3 stele.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Diana Ioana - Iași
( sejur: 12.02.2016 - 14.02.2016 )
8.8
Pensiune linistita, departe de agitatia statiunii si totodata foarte aproape de principalele puncte de interes din Vatra Dornei (in cazul in care deplasarea se face cu masina). Un peisaj exceptional inconjoara pensiunea si poate fi privit chiar din balconul unora dintre camere; rau in curte, ceea ce ofera un plus de culoare si autenticitate pensiunii. Camerele decente, foarte spatioase, amenajate cu bun gust, balcon foarte mare. Personalul primitor si preocupat de bunastarea clientilor, ne-a ajutat cu lemne pentru foc si cu sfaturi la prepararea gratarului.
De asemenea pensiunea dispune de un separeu foarte bine izolat fonic care a permis grupului cu care am mers acolo sa stea inconjurat de voie buna pana seara tarziu fara a deranja celelalte persoane cazate.

Scurgerea de la baie are o problema, apa se scurge pe langa cabina de dus, insa nu este un inconvenient de amploare. Tot in baie ar trebui un afis cu atentionarea `Apa nepotabila!!!` deoarece am constatat prea tarziu ca are o culoare galbuie si gust de rugina. Este rezonabila pentru igiena corporala insa deloc potrivita pentru baut.
Un alt inconvenient a fost faptul ca initial ni s-a spus ca avem acces la bucatarie (lucru intrebat inainte de a pleca pentru o eventuala aprovizionare cu tacamuri si tot ce trebuie pentru gratar). Cand am ajuns acolo domnii de la bucatarie au fost destul de sceptici punand conditii de genul `numai doua persoane in bucatarie`, si la spalatul vaselor facand comentarii de genul ca `si apa cu sapunul de vase costa, dar ne vom socoti noi`, lucru destul de deranjant in conditiile in care ni s-a promis acces la bucatarie. Tin sa precizez insa ca acest incident s-a petrecut in prima seara, in care am gatit noi gratarul. Restul sejurului a fost fara alte incidente din parte personalului, ba chiar au fost foarte primitori. Consider ca acea `socoteala` s-a achitat in momentul in care am comandat si de la restaurantul din incinta pensiunii.
Un alt eventual minus a fost faptul ca patul dublu era din doua saltele de o prsoana lipite. Pentru mine personal nu a fost un dezavantaj insa pentru familii cu un copil care ar presupune sa doarma 3 in pat presupun ca ar fi putin deranjant.
totusi toate aceste minusuri nu au impiedicat reusita sejurului, ba chiar conditiile pensiunii au facut ca vacanta sa fie una dintre cele mai reusite!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alexandru - București
( sejur: 30.12.2014 - 03.01.2015 )
7.8
Raul Bistrita in spatele pensiunii.
Locatie nu este la sosea, deci nu este zgomot de trafic auto

Gresie pe scarile din fata usii, deci rezulta ghetus
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Gabi si receptie
0724 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare