Pensiunea Teea Dorna Arini, comentarii

Pensiunea Teea din Dorna Arini

comuna Dorna Arini, sat Sunători, str. Dn 17 B, nr. 15 ( la aprox. 5.1 km de centrul loc. Vatra Dornei )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Teea Dorna Arini


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Teea din Dorna Arini:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Luciana U. - Galati
( sejur: 26.08.2011 - 29.08.2011 )
8.8
Tinand cont de faptul ca pensiunea este foarte noua, este si foarte curata si dotata cu mai tot ce este nevoie. Camerele sunt destul de spatioase pentru doua persoane, iar pentru cei care nu au chef de stat in camera exista un living confortabil la parterul vilei sau un foisor in curte. Chiar daca este situata foarte aproape de sosea, zgomotul traficului nu este deranjant deloc.

Pentru moment un mare minus este absenta televizoarelor din camere, dar proprietarii au promis ca aceasta deficienta va fi rezolvata cat de curand. O alta problema a fost apa calda, care exista pe o durata limitata in decursul unei zile.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare