Cabana Danila Dorna Arini, comentarii

Cabana Danila din Dorna Arini

comuna Dorna Arini, sat Sunători, Principala, nr. 12 ( la 14.3 km de centrul loc. Vatra Dornei )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Danila Dorna Arini


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Danila din Dorna Arini:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Daniel D. - Iasi
( sejur: 02.09.2016 - 04.09.2016 )
9
Gazda,aerul curat,liniștea și nu în cele din urmă peisajul.

Ca și sugestie.....Un mini bar cu răcoritoare,apă,bere etc.
Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Alexandra T. - Timisoara
( sejur: 21.08.2016 - 28.08.2016 )
9.7
Dupa aprox. 500km (Timișoara-Vatra Dornei) am ajuns intr-un sat desprins parca din povesti. O cabana primitoare,curată,calda. Cabana dispune de tot ce e nevoie pentru a va simți ca acasă. Grupurile de turiști nu stau îngrămădite,sunt prezente mai multe foișoare,bai,locuri de făcut grătar,plaja etc. Gazda,doamna Rodica,o femeie jos pălăria! Foarte ospitaliera,a făcut orice pentru a ne simți ca acasă si ne-a oferit informațiile necesare pentru a vizita principalele atracții turistice din zona. Peisajul e de vis,incomparabil cu ce am vazut in alte zone. Recomand acesta zona pentru cei care vor sa se rupă de cotidian,sa își încarce bateriile. Nota 10! Bucovina a devenit pentru noi destinația de vacanta preferata! Cu siguranța vom reveni in vara!

Comentariu util ?
8 voturi 0 voturi
CONTACT
Danila
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare