Pensiunea La Ionica Dambovicioara, comentarii

Pensiunea La Ionica din Dambovicioara

comuna Dambovicioara, sat Dambovicioara , str. Principala, nr. 185  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea La Ionica Dambovicioara


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii La Ionica din Dambovicioara:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dana B. - Galați
( sejur: 18.06.2016 - 20.06.2016 )
10
Totul a fost perfect. Mobilier nou, camere curate, bucatarie la dispozitie, statie de amplificare, boxe, liniste, mancare buna, gratar, foisor, etc, ....pot continua, dar sper ca v-am convins sa vizitati acest loc deosebit. Pestera si cascada sunt foarte aproape. Magazinul chiar al gazdelor ne-a fost de mare folos. Preturile bune, terasa mare, grupul nostru de 17 persoane a fost foarte multumit. In fata pensiunii este si un izvor cu apa foarte rece.
Gazdele de nota 10.

Comentariu util ?
2 voturi 1 vot
CONTACT
La Ionica
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare