Pensiunea Cheile Dambovicioarei Dambovicioara - TURIST INFO .ro

Pensiunea Cheile Dambovicioarei din Dambovicioara

comuna Dambovicioara, sat Dambovicioara , str. Valea Rea, nr. 231  
Despre Pensiunea Cheile Dambovicioarei
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pensiunea este asezata intru-un cadru natural mirific, in Parcul National Piatra Craiului, la circa 200 m de pestera Dambovicioara, punct de atractie turistica.

Este o pensiune care dispune de parcare amenajata, un spatiu larg de recreere si joaca pentru copii, de asemenea, dispune de un foisor cu gratar pe malul raului Dambovicioara si locuri special amenajate in aer liber de luat masa.

Exista o bucatarie comuna utilata cu strictul necesar (aragaz, 6 frigidere, microunde, etc), un living spatios decorat rustic la fiecare nivel al pensiunii.
Exista 5 camere cu pat matrimonial si cu bai proprii, tv si restul camerelor dispun de pat matrimonial si bai comune.

Este singura pensiune din intreaga zona care dispune de cel mai generos spatiu de recreere si joaca, dar si de trasee de escalada (in colaborare cu Caminul Alpin Roman, Busteni).

Iubitorii de sport pot practica ping-pong, badmington, treking, biking, escalada si jogging intr-o ambianta naturala deosebita.


Capacitate totală: 32 adulți și 16 copii în 16 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Pensiunea Cheile Dambovicioarei Dambovicioara acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare