Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de la Munte din Dâmbovicioara

Dâmbovicioara, sat Podu Damboviței, str. Școlii, nr. 308 -
Nota 9.8 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.75
lightbulb_outline Curățenie:9.75
weekend Confort:9.25
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.75


Adaugă recenzie
   Florin Popa din Bucuresti
nota: 9.33
schedule 25.02.2024
Locație excelenta pentru petrecerea unui sejur cu prietenii. Gazda primitoare, zona linistita și pitoreasca, camere spațioase și călduroase. zona de grătar foarte bine organizată. Bucătăria utilata cu ce trebuie. Apa calda și căldură non-stop. La baie ar mai fi necesar o îmbunătățire.
   Natalia din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 15.08.2023
Personal ajutător, chiar dacă era ora târzie, ne-a ajutat cu tot ce am nevoie. Bucătărie la comun utilata, parcare în curte, curățenie exemplara, camere renovate, lenjerie curate, prosoape curate și noi, foișor, vom reveni, cu drag. La parter camera era cu baia la comun și era mai frig față de restul camerelor, dar nu i-a deranjat pe cei care au stat acolo, in schimb camerele de la etaj foarte călduroase, ceea ce a fost super pt noi noaptea fiind mai friguros de fel și fiind și cu un copil mic.
   Mihaela din Timișoara
nota: 10
schedule 12.05.2023
O unitate foarte primitoare! Curatenia este exemplara, utilata complet cu orice ai avea nevoie, atat casa cat si curtea si foisorul sunt foarte spatioase, camerele mari cu bai curate si foarte bine ingrijite! Mobilier frumos si de calitate! Gazda ne-a oferit orice aveam nevoie referitor la alimente pe care noi le-am uitat acasa dar si lemne pentru gratar in fiecare seara (deja pregatite ). Totul a fost extraordinar! O sa revenim aici in fiecare vacanta pentru ca e un mediu foarte relaxant si te poti bucura cu adevarat de concediu!
   Vladimir din București
nota: 10
schedule 18.04.2023
Curățenie nota 10. Liniște pe tot parcursul concediului. Gazda nu ne-a deranjat, ba mai mult de atât, i-am cerut câteva produse pentru gătit si ne-a ajutat, grătarul si foișorul un vis, am avut parte de lemne de foc din partea gazdei fără sa achitam niciun cost suplimentar. Livingul este foarte mare, iar la bucătărie exista zona de gătit plus zona de luat masa.
   Ioana Balsanu din Pitesti
nota: 4.67
schedule 16.10.2022
Am citit recenziile lăsate de alți turisti și pot sa spun ca noi am găsit o cu totul alta locație și gazda. Locația este mediocra, mobilierul, în unele camere, se descompune, tv-ul din living este pus de forma, bucătăria slab utilata. Și, cu toate acestea, atitudinea gazdei este extrem de nepoliticoasa și de răutăcioasa.
Ni s-au cerut banii la sosire foarte insistent - i-a primit si, drept răzbunare, pt 2 ore de așteptare, ne-a lăsat în frig ultima noapte. Tot sejurul nostru a lăsat de dorit din punct de vedere al comunicării și condițiilor, bine ca romanii știu sa facă haz de necaz și sa se distreze în orice situație. Este o locație în care eu nu voi mai reveni.
Răspunsul unității:
Buna ziua ! Îmi pare foarte rău ca nu puneți adevarul . As vrea sa ne arătați unde mai exact se descompune mobila noastră ,aceasta este din lemn masiv in toate camerele unității . De asemena bucătăria este utilată complet , chiar as vrea sa vedem o lista cu ce ați avut nevoie și nu ați găsit ..Ați beneficiat de lemne de partea noastră in fiecare zi .Corect? Fără sa plătiți acest serviciu . Unitatea ați achitat o a doua zi de la primire ,nu atunci când ați ajuns ,chiar dacă achitați de la început nu văd o problema aici . Caldura sâmbătă seara a lăsat de dorit pentru ca dumneavoastră ați fumat in unitate cu gemurile larg deschise ,chiar dacă v am cerut sa fumați in foișor . Poza ce ați afișat o nu are nici o relevantă cu unitatea , este curtea vecina ,unde dumneavoastră nu aveți acces pentru ca ne desparte un gard . Nu cred ca nu v ați distrat la noi , in ideea in care și pe pereți am găsit urme de adidași . Noi nu am venit la dumneavoastră sa va împiedicam din distracție , mai mult de atât membrii grupului s au certat ,iar după asta o parte au părăsit locația . Posibil ca asta sa va împiedice distracția . La plecare nu ați anunțat ca plecați , iar unitatea a arătat dezastruos . Imi pare foarte rău ca nu sunteți cinstiti ! Este a doua oară când ați fost la noi , deci asta ar spune multe ! Nici noi nu va mai așteptăm ! Zi frumoasa !
   Adriana din Targoviste
nota: 10
schedule 08.08.2022
Totul de 5 stele. Camere mari și curate cu baie, bucătărie utilată complet cu sala de servit masa, foișor cu grătar, lemne la discreție, gazde foarte primitoare și atente la nevoile oaspeților. Pensiunea se afla între Rucar și Bran, localizare excelenta. Cu siguranța, o sa revenim. Multumim!
   Mioara din Ploiești
nota: 10
schedule 17.01.2022
Cazare excelentă, camere curate, căldură, baie proprie, totul la superlativ. Grătar, lemne, absolut totul pentru un sejur perfect. Gazdele de nota 10. Amabili, prietenoși, te ajută cu orice ai nevoie.
   Alina din Videle
nota: 10
schedule sejur: 16.10.2020 - 18.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona linistita, totul este la fel ca in poze, gazdele super ok.
poze recenzie
   Steluta din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2020 - 16.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost totul foarte bine.
Camerele sunt mari,spațioase,curate,băile la fel.
Bucătăria mare și cu tot ce ai nevoie.
Inițial era un singur frigider in bucătărie, dar pentru noi care închiriasem toată vila nu era suficient și atunci Dna Nuta(o femeie minunată)ne-a mai pus la dispoziție încă un frigider.
Curtea foarte curata și suficient de mare cât sa se poată juca copiii,foișorul minunat,mare și cu gust amenajat.
Dna Nuta o gazdă minunată,de cate ori am avut nevoie de ceva,nu ne-a refuzat și ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie.
Și deși doamna locuiește în aceeași curte cu vila(sper că nu am făcut prea mare gălăgie
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus dacă pot să ii spun așa a fost camera de la parter care avea baia pe hol...și toți am folosit-o tot weekendul,norocul nostru că în camera aceea a stat o singura persoana și ne-a lăsat să îi folosim baia,altfel trebuia să urcăm de fiecare dată când aveam nevoie,sus in camerele noastre.
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 22.04.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Datorită virusului nu am ajuns la pensiune
   Oana din Otopeni
nota: 8.67
schedule sejur: 16.07.2019 - 22.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenia si liniștea zonei si a pensiunii
thumb_down
Aprecieri negative:
WI-FI slab spre deloc, transmisie slaba TV. Menționez ca am fost obligată de situatie sa stau foarte mult in pensiune. Nu am putut folosi WI-FI pentru internet deloc.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Eduard din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 15.08.2013 - 18.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune dotata complet, bucatarie, gratar in curte, internet in camere,tv, baie proprie.
Avand doar 5 camere, este numai buna de inchiriat toata odata
thumb_down
Aprecieri negative:
Parcare mica doar in curtea interioara.
Internetul Wi-Fi nu se prinde in toate camerele.
Problema la deschiderea usii la una din camere.
CONTACT
Nuța
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nuța
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0740 028 120
WhatsApp