Conacul Domnitei Daesti - TURIST INFO .ro

Conacul Domnitei din Daesti

comuna Daesti, sat Sânbotin, str. Principala, nr. 250 ( la aprox. 6.6 km de centrul loc. Calimanesti )  
Despre Conacul Domnitei
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Recomand. Platesti 5 camere si ai la dispozitie, jacuzzi, biliard , sala de mese pentru 80 persoane, gratar, etc. Toaletele sunt prezente in toate zonele in care se desfasoara activtatile. Este cald si foarte curat, fara sa fiti deranjati de proprietar si multa, multa liniste. Este o locatie noua si merita vizitata.

... citeste mai mult

Conacul Domnitei , este deschis in august 2015 fiind situat intr-o zona mirifica de munte, la poalele padurii Trantului, in apropierea Castrului Roman " Castra Traiana" si multe alte obiective turistice din zona Calimanesti , Caciulata. In unitatea noastra va putem oferii un numar de 10 locuri de cazare, in 5 camere, dotate cu bai proprii, tv. aer conditionat, Wi-fi, telefon.
In cadrul complexului va putem oferii , mini piscina acoperita, sala recreativa dotata cu masa profesionala de biliard , tenis Ping-Pong, Rummy, table, Sah, loc de joaca copii, terasa acoperita in aer liber cu o capacitate de 30 locuri, restaurant, bucatarie dotata cu echipamente profesionale care poate fi pusa la dispozitia turistilor. Complexul se intinde pe o suprafata de 11 000 m2, unde se pot desfasura mai multe activitati, dupa cum urmeaza, plimbari cu caruta, calarie, pescuit in lacurile proprii, plimbari ATV, plimbari biciclete , trasee montane. Tot aici , turistii pot participa la activitati specifice fermei agrozootehnice din dotarea complexului, fiind recompensati cu produse proaspete , lapte, branza cas , oua, fructe, etc. Va asteptam si va intampinam cu produse traditionale.


Capacitate totală: 5 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0753 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare