Pensiunea Indeep Club Cumpana - TURIST INFO .ro

Pensiunea Indeep Club din Cumpana

Cumpana, str. Strajei, nr. 83  
Despre Pensiunea Indeep Club
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Într-un loc în care natura a pus la un loc darurile sale: aer curat, depărtarea de zgomotul oraşului şi apropierea de păsările ciripind, oaspeţii noştri vin să se desprindă de stress-ul vieţii cotidiene, să-şi cureţe corpul de poluare şi toxine, să-l antreneze şi să-l pregatesaca pentru noile provocări, să-şi relaxeze sufletul, în primul club integrat de scuba diving din România, ce crează un mediu plăcut şi relaxant.

Într-o ambianţa armonioasă, Clubul Indeep combină confortul camerelor unui loc elegant cu un restaurant cochet, unde se prepară mâncare la înalte standarde de calitate, folosind ingrediente preponderent ecologice, echipamente de ultima generaţie pentru scuba diving şi sport precum şi un cabinet de masaj unde puteţi beneficia de câteva momente de plăcută relaxare.

Are sala de conferinţe, piscină, loc de joacă pentru copii şi un personal de cea mai bună calitate.

Vă propunem un nou concept de vacanţă în care să combinaţi relaxarea cu un stil de viaţă sănătos, adaptat la cerinţele fiecăruia.

Clubul Indeep este un concept nou, unic în România, care combină activităţi dinamice, antrenante şi optimizate pe fiecare categorie de vârstă, cu servicii de cazare într-o locaţie plăcută, odihnitoare, relaxantă.

Aşa încât toată familia poate participa la programul zilnic, fie că unii membri doresc să practice sporturi nautice ( scuba diving sau înot ), fie că doresc să se relaxeze la soare, pe parginea piscinei sau citind o carte interesantă.

Copiii au şi ei parte de atenţie, deoarece au un spaţiu de joacă special conceput pentru ei, iar înotul face parte din distracţie.

De ce merită să ne vizitaţi?
Încercăm să va dăm noi câteva motive.
• În cadrul clubului punem bazele formării individuale prin sport. Nu ne axam numai pe partea de agreement, mai important pentru noi este aspectul educaţional pe care îl livrăm odată cu instruirea. Cursanţii noştri devin mai siguri pe forţele proprii, mai încrezători în reacţiile lor şi mai bine pregătiţi fizic.
• Sloganul nostru – sea deeper – ilustrează perfect ceea ce am dorit să transmitem – merită să priveşti mereu mai departe, dincolo de ceea ce este evident. Numai cu ajutorul unui mentor poţi vedea în profunzime, fie că ne raportăm la planul fizic, fie la cel spiritual.
• Participarea la activitati (scufundări, orientare turistica, detoxifiere) crează coeziune de echipa - se dezvoltă sentimentul apartenenţei la un grup exclusivist
• Veţi găsi la club o echipa de prieteni gata oricând să va primească cu căldură şi să va fie călăuze sigure în călătoria de iniţiere în tainele scufundării.

Cazarea este în camere dotate modern, accesul la internet este asigurat în orice zona a clubului.

Preparatele culinare sunt ecologice, utilizăm numai produse atent selecţionate, care să asigure mâncării un gust şi calităţi nutritive superioare.

Clubul este situat într-o zonă liniştită, cu aer curat, chiar dacă se află amplasat la numai 10 minute distanţă de modernul şi agitatul oraş Constanţa.

Cazare

Camerele rasaritului

Camerele de dormit sunt cu vedere la grădina, dotate cu pat dublu, birou, , încălzire centrală, aer condiţionat, wifi gratuit, baie proprie cu duş şi zonă de relaxare cu canapea şi Tv satelit.

Pe terasă, se poate admira răsăritul de soare, respira aerul pur şi admira ciripitul păsărelelor.

Aveţi la dispoziţie prosoape şi papuci de unică folosinţă pentru piscină, zona de relaxare şi centrul de masaj.
Notă: una dintre camere nu este dotată cu terasă proprie.

Camerele apusului

Camerele de dormit sunt cu vedere la piscină, dotate cu pat dublu, birou, încalzire centrală, aer condiţionat, Tv satelit, wifi gratuit, baie proprie cu duş, terasă proprie.
În toate camerele aveţi la dispoziţie prosoape şi papuci de unică folosinţă pentru piscină, zona de relaxare, centrul de masaj.

Va asteptam cu drag!


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
masajmasaj
parcareparcare
piscină propriepiscină proprie
restaurantrestaurant
sala de fitnesssala de fitness
sala de mesesala de mese
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 18 adulți în 9 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Pensiunea Indeep Club Cumpana acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare