Pensiunea Conacul Ambient Cristian, comentarii

Pensiunea Conacul Ambient din Cristian

Cristian, str. Grivitei, nr. 5 ( la aprox. 13.5 km de centrul loc. Brasov )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Conacul Ambient Cristian


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Conacul Ambient din Cristian:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Manuela S. - Baia Mare
( sejur: 12.07.2015 - 14.07.2015 )
9.8
E foarte frumos! Conacul e nou, interiorul e realizat intr-un stil rustic-boieresc, cu picturi realizate manual peste tot, pe ușile de la camere, pereți, mobilier... Piscina interioară încălzită e o opțiune super in zilele ploioase, când nu ai unde sa mergi. Iar locul de joaca pentru copii in apropierea terasei e ideal.
Locația e foarte liniștita, dar foarte aproape de zona veche a localității... La 10 minute cu mașina de Cetatea Râșnov. Personalul e amabil, iar mâncarea e foarte buna! Ne vom întoarce cu siguranța!

Ar fi bine ca atunci când se schimba programul de masa, de exemplu nu este bucătar la prânz, acest lucru sa fie afișat in zonele vizibile...
Răspunsul unității: ( 06.12.2016 )

Multumim draga Manuela pentru recenzie si va asiguram ca incepand cu anul 2016, Conacul Ambient beneficiaza de restaurant permanent, fara a mai fi necesar un program al orelor de functionare in timpul zilei.
Va asteptam cu drag cu o viitoare ocazie.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Departament Rezervari
0732 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare