Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Resort Ambient & Event Venue din Cristian grade grade grade grade grade

Cristian, str. Morii, nr. 23 -
la aproximativ 13.5 km de centrul localității Brașov
   Claudiu C din Roman
nota: 8.67
schedule sejur: 14.07.2019 - 18.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Toate serviciile în general au fost ok
   Dorel din Alexandria
nota: 9.17
schedule sejur: 23.12.2018 - 27.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, arhitectura, decoruri de bun gust
thumb_down
Aprecieri negative:
Unele camere sunt cam mici pentru 5 stele.
Meniul se poate imbogati. Folositi mai multe produse locale. E benefic pentru toata lumea.
   Ioana Adriana I din Oradea
nota: 9.33
schedule sejur: 06.08.2018 - 10.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este un resort dragut, primitor. Ne-au placut piscina exterioara , pozitionarea locului de joaca langa terasa restaurantului , camera ( o suita duplex, scara interioara a facut deliciul copiilor- au fost foarte incantati) si dotarile camerei ( chicineta, frigider cu congelator, 2 bai, jacuzzi, balcon, paturi foarte comode). Per ansamblu ne-a placut.
thumb_down
Aprecieri negative:
Piscina interioara este foarte micuta, cu apa rece. Ma asteptam la ceva mai mult pentru 5 stele. Daca ploua, e clar ca este neincapatoare daca este sa judecam dupa capacitatea de cazare.
Răspunsul unității:
Multumim draga Ioana pentru recenzie si pentru apreciere. Avem in pregatire inca o piscina exterioara la Conacul Ambient, care va fi gata anul viitor numai bine pentru sezonul de vara.

Va asteptam cu drag cu o viitoare ocazie .
   Simona Elena S din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 29.08.2017.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Felicitari tuturor celor implicati! Totul este nou, oamenii sunt tineri, frumosi, profesionisti, dormici sa iti faca sejurul minunat, curatenia este exemplara, fiecare detaliu arata grija pentru cei ce vor petrece un timp in Resort Ambient, mancarurile arata priceperea bucatarilor avand un gust nemaipomenit si fiind si cu grija aranjate in farfurie. Recomand tuturor acest loc, sunt conditii si pentru familii cu copii( de la cateva luni la 14 ani) dar si pentru cupluri sau grupuri, mai mult sau mai putin tinere. Concret, exista curte frumos impartita, cu spatii de joaca pentru copii, cu foisor inconjurat de gazon bine ingtijit, cu flori, mese si scaune sub umbrar. Exista terasa acoperita pentru luat masa, bar, piscina exterioara cu spatii pentru copii si adulti, apa incalzita, zona cu sezlonguri, masute si scaune, umbrele, prosoape. Dar si piscina interioara.Eu am dorit neaparat camera dubla cu balcon. Asta am primit, desi balconul este micut este foarte bine amenajat, cu doua scaune serioase, nu plastic sau scaunele, cand stai pe balcon te simti bine si stii ca cineva s-a gandit sa fie confortabil pentru tine.Asternuturile, pernele, prosoapele, impecabile si de buna calitate Micul dejun are de toate pentru orice gust, inclusiv fructe proaspete, legume, iaurturi, cereale, branzeturi si mezekuri de buna calitate, dulciuri si dulceturi pregatite in casa.. Cu siguranta vom dori sa revenim, trebuie sa incercati si voi, chiar merita.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit minusuri. Am anuntat ca foenul nu functioneaza si pentru ca era weekend si nu era mesterul sa repare am primit unul mobil.Cumparat special. Multumim, !
Răspunsul unității:
Va multumim draga Simona pentru timpul acordat scrierii acestei recenzii si pentru apreciere. Va asteptam cu drag cu o viitoare ocazie.
CONTACT
Departament Rezervări
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Departament Rezervări
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0732 700 300
WhatsApp
Apel/SMS