Pensiunea Rick`s Resort Crisan - TURIST INFO .ro

Pensiunea Rick`s Resort din Crisan

Crisan, str. Principala, Mal Stang, nr. 1  
Despre Pensiunea Rick`s Resort
Mai multe imagini
picpicpicpic
Resortul este din hotelul cu capacitate de cazare de 14 camere, dintre care 5 camere familiare, restul fiind standard duble. De asemenea, sunt disponibile si 4 camere Deluxe, situate separat.
Din complex face parte si restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri si o sala de conferinte cu o capacitate de aproximativ 25 de persoane. Resortul detine piscina cu acces si accesorii(seslonguri si prosoape) gratuite. Se pot organiza excursii in Delta Dunarii cu nave proprii sau inchiriate, partide de pescuit, plimbari de observatie sau pentru fotografie, etc.Transport de la Tulcea se poate realiza cu salupe proprii (costul depinde de numarul de persoane), salupe inchiriate, vaporul sau nave rapide.
In cazul navelor rapide, este obligatorie rezervare anterioara la firmele respective. Transportul de la sosire in Crisan cu vaporul sau cu nave rapide este gratuita, intrand sub responsabilitatea complexului.Pentru plimbari, tarifele depind in functie de durata si locurile vizitate, per persoana.
* Taxa de intrare in Delta Dunarii se plateste individual la arbdd Tulcea sau la Centrul de Informare din Crisan. Taxa este obligatorie pentru fiecare turist, neplata acesteia atragand raspunderea fiecaruia.


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
piscină propriepiscină proprie
restaurantrestaurant
sala de conferintesala de conferinte
sala de mesesala de mese
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 28 adulți în 14 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Pensiunea Rick`s Resort Crisan acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare