search
date_range

Casa Flamingo din Craiova 3 grade grade grade

Craiova , str. Sararilor, nr. 13  
​Capacitate: 12 adulți și 6 copii în 6 spații de cazare.
Casa Flamingo dispune de 12 locuri de cazare distribuite in 6 camere duble.

Suntem situati intr-o zona populata a celui mai mare oras din Oltenia, Craiova. Situati pe Strada Sararilor Nr. 13 , Casa Flamingo are vecini cu ” nume ” , la numai 20 de m, se afla HiperMarket-ul Lidl , la aproximativ 100 de metri puteti gasii HiperMarket-ul Kaufland, un restaurant, o benzinarie non stop iar Mall-ul Electroputere Park se afla la o distanta de 200 m. La doua statii de tramvai (aproximativ 700m) este situat fast food-ul McDonald`s. Gara se afla la aproximativ 2 km iar Aeroportul international la aproximativ 4 km.
Strada unde suntem noi este o strada laturalnica fara agitatie si trafic aglomerat (aproximativ 40m de artera principala a orasului , ” Calea Bucuresti ” )
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

phone_in_talk

Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,