Vila Victoria Costinesti, comentarii

Vila Victoria din Costinesti

Costinesti, str. Delfinului, nr. 50  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Victoria Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (9)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (5) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Victoria din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

S S. - Rm.vl
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 20.08.2014 )
9
Amabilitatea receptionerei cu care am interactionat telefonic.

Pretul afisat pe TuristInfo era de 130 lei /noapte (in week-end) insa factura a fost intocmita pt. 150 lei /noapte. Receptionera a justificat nerespectarea pretului afisat prin faptul ca este o perioada aglomerata si au multe solicitari, motiv pentru care `au decis` sa taxeze turistii suplimentar. Pe factura era de asemenea mentionat aerul conditionat, desi mi s`a confirmat de la inceput ca respectiva camera nu are aer conditionat. Am considerat aceste aspecte ca fiind o dovada a neseriozitatii gazdei, motiv pentru care am renuntat la rezervare.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Adrian S. - Galati
( sejur: 26.08.2013 - 31.08.2013 )
9
Recomandare specială: dacă doreşti să te odihneşti în mod corespunzător, atunci e bine să cauţi o vilă care să fie situată departe de zona Discotecilor, a petrecăreţilor şi a boxelor de sunete date la maximum.

Pentru faptul că rezervarea pe care-am făcut-o iniţial am vrut s-o devansez (adică să vin cu 2 zile mai înainte decât prevăzusem), am fost nevoit să stau 2 nopţi într-o altă cameră, iar restul nopţilor în camera rezervată iniţial. Ambele camere au fost la parter. În prima cameră în care am stat, îmi convenea mai mult că era mai liniştită (mai depărtată de scările de coborâre de la etaje, ori mai `ascunsă` de defilarea colocatarilor mai gălăgioşi, care se întorceau mai spre miezul nopţii); în schimb, avea un mini-frigider care funcţiona continuu (probabil că avea termostatul stricat) şi scotea un zgomot infernal, sub influenţa căruia adormeai cu greu şi nici nu te puteai odihni. Această primă cameră era cam răcoroasă şi pe jos avea doar gresie, nu avea nici o carpetă pe care să stai cu picioarele goale. Tot aici, în prima cameră, am constatat că nu prea sunt prize pentru lampa de noapte; deci, lângă cele 2 paturi dispuse central pe peretele dinspre Est, exista în dreapta o măsuţă cu 2 scaune, iar în stânga o lampă de noapte (aşezată chiar pe jos), unde era şi o priză în care puteai s-o alimentezi, doar că am vrut să mult lampa lângă patul celălalt dinspre uşă şi am constatat că nici măcar nu era priză pentru alimentarea ei. Atunci, m-am hotărât să-mi schimb locul de aşezare în patul dinspre perete, fiindcă doream să citesc ceva până adormeam şi atunci aveam nevoie de lampă, iar acolo era singura priză. Numai bine că, după mutarea mea, am pus lampa în priză şi ce să vezi: nu funcţiona, fiindcă becul ei era deja ars. Am rămas, aşadar, în prima noapte şi fără lampă, iar în primele 2 nopţi petrecute în această cameră nu m-am odihnit bine deloc, din cauza zgomotului produs de frigider. În cea de-a doua cameră, în care am stat următoarele 7 nopţi, pot spune că era mai călduroasă, avea priză pentru lampă, avea carpetă pe jos în cameră, frigiderul aproape că nu-l auzeai (dacă te străduiai puţin). Dar, chiar din prima zi în care ne-am mutat în noua cameră, am constatat că nu erau alimentate cutiile de săpun lichid tork, ceea ce s-a remediat a doua zi, după ce am anunţat la Recepţie această lipsă.
În schimb, camera era mai `la vedere`, iar seara îi auzeai foarte uşor pe colocatarii mai gălăgioşi care treceau prin faţa geamului.
Sugestii: 1)Serviciul de pregătire a camerei, înainte de folosire, ar trebui să fie mai judicios, chiar dacă e vorba doar de săpun, gel de duş, sau hârtie igienică; 2)Aveţi nevoie de frigidere bune, dar fără zgomot; 3)În fiecare cameră, pe podea trebuie să existe carpetă călduroasă; 4)Să fie verificată şi adusă în stare optimă instalaţia de evacuare a wc-ului (de multe ori pare să nu fie suficientă apă în bazinul wc-ului, necesară evacuării corespunzătoare/totale); 5)Dacă nu există, pentru fiecare pat, câte o noptieră dotată cu lampă pe care să stea lampa, măcar să existe câte o priză de fiecare parte, iar lampa să fie funcţională; 6)Dacă clientul vine la dvs.ca să se odihnească, atunci trebuie avertizaţi toţi colocatarii vilei ca să păstreze liniştea în timpul în care se deplasează de la cameră şi către cameră; 7)Libertatea de a utiliza bucătăria pentru a-ţi prepara o mâncare gătită, sunt convins că e binevenită pentru orice client.
Comentariu util ?
2 voturi 4 voturi

Alina - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 10.08.2013 )
8
- dna care a raspuns la telefon a fost foarte amabila; mi-a confirmat ca exista locuri disponibile in unitate insa mi-a spus ca dumnealor lucreaza cu o agentie de turism si mi-a oferit nr de tel de acolo.

- am sunat la agentia respectiv unde mi s-a spus ca ofera doar pachet de 6 nopti daca vrem asa bine daca nu, nu se poate(eram 2 cupluri si doream doar 4 nopti);bineinteles ca agentia avea un alt pret/camera de fapt per persoana decat afisa turist info;
- am cerut totusi rezervare pe turist info pentru ca nu vad rostul afisarii datelor pe acest site daca nu oferi ceea ce spui; bineinteles ca am primit raspuns ca nu au camera disponibile; de precizat ca atat apelul la vila/agentie a fost in aceeasi zi in care am facut rezervarea pe turist info; si la agentie aveau locuri pe turist info nu;
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

George O. - Bucuresti
( sejur: 24.06.2013 - 30.06.2013 )
9.8
Personal amabil , camere confortabile cu dus,tv si ac , o zona destul de linistita.

Nu exista ! Totul a fost perfect !
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi

Emil G. - Iasi
( sejur: 21.06.2013 - 27.06.2013 )
10
Personal amabil,curatenie, camere bine dotate, liniste.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Emil - Iasi
( sejur: 21.06.2013 - 27.06.2013 )
9.8
Personal foarte amabil si atent la solicitarile turistului, camere confortabile si curate cu tv, aer conditionat si frigider, iar raportul pret/calitate foarte bun.

Nu sunt!
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Sandu M. - Tirgu-mures
( sejur: 12.07.2012 - 18.07.2012 )
10
Personal foarte amabil, camere spatioase, liniste.

Prea ieftin, parca ma simt dator.
Comentariu util ?
8 voturi 2 voturi

Radu E. - Bucuresti
( sejur: 12.07.2012 - 15.07.2012 )
6.7
Locatie linistita, racoare, gazda este ok.

- pernele sunt de fulgi atentie cei alergici-luati perne de acasa, apa la toaleta se trage dar fara folos, trebuie trasa de vreo ori sa isi faca efectul
- dusul nu are presiune, curge foarte incet si uneori deloc.
Amplasarea vilei pe harta, este undeva inspre sfarsitul strazii nu la inceput.
Comentariu util ?
7 voturi 1 vot

Katy M. - Cluj-napoca
( sejur: 16.07.2011 - 23.07.2011 )
9.5
Camera a fost foarte racoroasa, deci puteai sa te odihnesti la amiaza foarte bine.

Nu am nimic de reprosat
Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0241 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare