Vila Robin Costinesti, comentarii

Vila Robin din Costinesti

Costinesti, str. Principala, nr. 26  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Robin Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Robin din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gabriel P. - Iasi
( sejur: 14.08.2015 - 16.08.2015 )
9.3
Curat, personal ok , desi nu este AC exista un ventilator in fiecare camera , boiler in fiecare baie, parcare in curte, loc de gratar , foisor, aproape de plaja ( 5-7 min de mers pe jos pana la obelisc )

Cusca cainelui e fix langa foisor si mai vine cate un miros specific, seara in general ( exista un spray de camera pe terasa si mai acopera mirosul )
Comentariu util ?
1 vot 2 voturi
CONTACT
Viorel Stefan Alexandru
0769 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare