Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Pinica din Costinești

Costinești, sat Costinesti, str. Prinipală, nr. 5 -
   Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.08.2022
Gazda primitoare, cu o atitudine prietenoasa, iar raportul preț-condiții a fost foarte ok. Vila este localizata nu foarte departe de gara, fiind ferita de gălăgia cluburilor.
Nu am avut probleme cu proprietarii, aceștia fiind niște oameni înțelegători care nu ne-au deranjat pe parcursul zilelor petrecute acolo.
Camera este curată, condițiile sunt mai mult decât decente.
Recomand!
   Andreea din Petrosani
nota: 4.17
schedule 17.08.2022
Comportamentul gazdelor a fost unul jalnic, femeia de acolo este pusa doar pe luat bani din orice. Menționez ca ne-a dat afara din vila în ultima zi, cu toate ca pe site spune clar ca putem rămâne în incinta pana în momentul plecării, având la dispoziție grup sanitar, dușuri etc. Nu i-a convenit ca nu i-am dat bani și ne-a dat afara.
poze recenzie poze recenzie
   Costea Mirela Nicoleta din Braila
nota: 5.17
schedule 28.07.2022
Totul lasă mult de dorit, de la vila in sine, pana la proprietar. Am avut rezervare făcută cu avans trimis, iar când am ajuns, au încercat sa ne cazeze la alta vila, cea in care locuiau și dânșii. In descrierea anunțului precizează ca este internet, care, de fapt, nu este, la fel și bucătăria! Camerele au mucegai, nu au plase la geamuri, lenjeriile sunt murdare, aerul din camera este închis, miroase urat și sunt probleme cu apa calda. Proprietarul, de altfel, este foarte nepoliticos și vorbește foarte urat, jignind! Nu recomand!!!
   Cristina din Pitesti
nota: 10
schedule 23.08.2021
Gazda a fost super faina, vila este situata într-un loc liniștit, foarte aproape de plaja și de cluburi, condițiile au fost bune la un preț accesibil, a avut bucătărie, spațiu pentru grătar, foișor și multe locuri de relaxare prin care am avut ocazia de a cunoaște oameni din diferite locuri.
   Irina din Ristea
nota: 5
schedule 26.07.2021
Neseriosi! Am facut rezervarea cu 3 luni inainte am dat bani iar la telefon ne a spus pretul camerelor si cand am ajuns ne au spus alt pret. Este mizerie, aer inchis, usile nu se inchid, dusul este stricat, n-am avut apa calda 2 zile, wc-ul nu trage apa. Pe site spune ca are toate utilitatile in realitate nu este asa. Sunt foarte nerseriosi mai ales sotul dansei care iti vorbeste pe un ton nu prea placut. Nu recomand!
CONTACT
Administrator
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Administrator
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0722 279 920
Apel/SMS