Vila Pinica Costinesti, comentarii

Vila Pinica din Costinesti

Costinesti, str. Prinipala, nr. 5  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Pinica Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Pinica din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


George D. - Ploiesti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 08.08.2015 )
1
Nu s-a concretizat rezervarea , nu a raspuns la telefon , am completat formularul de rezervare si am asteptat . De abia cu o saptamana inaintea sejurului am primit un mail in care mi se cerea sa depun un avans intr-un cont bancar ...pai domnilor proprietari de pensiune/vila , voi credeti ca eu astept pana in ultima saptamana sa imi fac rezervare in cea mai aglomerata perioada a sezonului ? Recomand sa puneti clientul pe primul loc si sa va mobilizati cand vine vorba de rezervari .

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
7 voturi 1 vot

Mihai D. - Bucuresti
( sejur: 25.07.2015 - 27.07.2015 )
3.8
Nimic

Totul e o mare minciuna vis a vis de aceasta vila..de la poze,la wi fi, la frigider in camera,la distanta..camerele miros a mucegai,lenjeria nu parea spalata..lumina la baie nu functiona.. A fost orivil, noroc ca am stat doar un week end..si UN mare minus si pt turist info ca se este complice la acest jaf pe fata..
In primul rand nu exista nici o vila pinica,sunt 2 vile..cand am ajuns acolo ,am sunat si ne-au invartit dintr-un loc in altul..nu stiau unde sa ne cazeze,am stat cateva ore intr-una din ele,mirosea ingrozitor,si am fost mutati in cealalta,mai aproape de centru,dar la fel de murdara....
Comentariu util ?
9 voturi 1 vot
CONTACT
Administrator
0729 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare