Vila Olimpica Costinesti, comentarii

Vila Olimpica din Costinesti

Costinesti, str. Pescarului, nr. 19/2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Olimpica Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Olimpica din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Constantin D. - Vaslui
( sejur: 05.08.2011 - 08.08.2011 )
9.7
Noi am fost 5 intr-un apartament cu doua camere de la etajul doi al acestei vile. Apt are baie proprie, frigider si doua televizoare. Doua paturi relativ mari. Conditiile sunt foarte bune, curatenia ireprosabila. (lucru de altfel observat si la celelalte camere din cadrul vilei). Jos este terasa, gratar, iar distanta pana la plaja este de aprox 100m. Se vede marea din balcon. Am fost foarte multumiti.

- nu am reprosuri.
Comentariu util ?
13 voturi 7 voturi
CONTACT
Nicu Spircu
0730 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare