Vila Areal Costinesti, comentarii

Vila Areal din Costinesti

Costinesti, str. Viilor, nr. 29  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Areal Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Areal din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Turist - Muta
( sejur: 22.06.2010 - 02.07.2010 )
9.7
Proprietarii sunt foarte ospitalieri, foarte atenti si totodata foarte discreti, apar intotdeauna in momentul in care ai nevoie. Curatenia este exemplar. Inainte de a ne caza ne gandeam ca este aiurea cu baia pe hol si nu in camera, dar am constatat ca nu a fost nici o problema ca baile erau intotdeauna f curate. E mai bine asa ca nu faci abureala in camera. Ne-a mai placut f mult curtea unde chiar stai super ok. Au fost zile cand nu iti venea sa pleci la plaja.

Daca ar avea si o piscina pt adulti chiar ca nu iti mai trebbuie plaja.
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACT
Dan
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare