Pensiunea Eden House Costinesti, comentarii

Pensiunea Eden House din Costinesti

Costinesti, str. Primaverii, nr. 12  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Eden House Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Eden House din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Carla Francesca B. - Bucuresti
( sejur: 15.08.2016 - 17.08.2016 )
9.7
Camera arata exact ca in poze, totul facut cu bun gust, mirosea bine. Este un loc superb, linistit, care ofera toate conditiile pentru a te simti cat mai relaxat si comod, curat, modern etc. Merita fara nicio discutie!

Fiind abia deschisa, nu sunt atat de bine organizati, in sensul ca nu exista o receptie sau cineva in permanenta acolo in caz ca ai nevoie de ceva. Cu toate acestea, puteti suna proprietarul si se rezolva. Cand am ajuns, camera nu era gata, asa ca a trebuit sa mai asteptam ceva pe terasa. Intr-un final a fost ok, ne-am cazat cu bine. Singurele minusuri pe care le-am gasit legate de camera ar fi ca nu exista suport pt periute (dar rezolvati cu un pahar) si faptul ca nu este nicio oglinda mai mare in care sa te poti vedea cu totul (ceea ce este un minus mai maricel din punctul meu de vedere).
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Dragos
0735 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare