Pensiunea Dalila Costinesti - TURIST INFO .ro

Pensiunea Dalila din Costinesti

Costinesti, str. Marii, nr. 5  
Despre Pensiunea Dalila
Mai multe imagini
picpicpicpicpic
Pensiunea se afla in centrul statiunii ,la 2 minute de plaja ,pe strada cu discoteca Tineretului.Vila are 2 etaje ,camere cu bai proprii,,terasa -restaurant in curte,frigidere la fiecare etaj,wi-fi.Avantajos pensiune completa cazare -masa (3 mese pe zi).Pensiunea noastra ofera posibilitatea cazarii grupurilor mari si taberelor scolare in regim de pensiune completa.


Capacitate totală: 47 adulți în 14 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 01.09.2016 - 31.12.2016

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Daniela
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare