Pensiunea Baltica Costinesti, comentarii

Pensiunea Baltica din Costinesti

Costinesti, str. Artarului, nr. 34A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Baltica Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Baltica din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Teodora S. - Bucuresti
( sejur: 26.08.2013 - 29.08.2013 )
7.5
Pensiune realizata cu mult bun gust. Liniste si aer curat, departe de zgomotul statiunii.

Recomandre pentru proprietarii pensiunii: este nevoie totusi de o mana de femeie, dl. Gheorghe se straduieste sa suplineasca acesta `mana`, dar daca va doriti ca acesta investitie sa fie derulata pe mai mult timp......este necesara acesta mana a unei femei gospodine.
Se platesc taxe si impozite catre primarie, ar fi bine sa solicitati ca stada sa fie identificata, deoarece este greu de gasit locatia.

Va multumim pentru gazduire.
Comentariu util ?
8 voturi 4 voturi

Anamaria Clarisa C. - Darmanesti
( sejur: 12.08.2013 - 17.08.2013 )
8.8
Camerele super curate, moderne, mobilate cu gust. Baia foarte frumoasa, apa calda non stop, aer curat. Domnul Gicu un om super de treaba, vorbaret si de la care ai ce invata daca esti dispus sa asculti. E locul perfect daca vrei te simti relaxat. Plus ca nu ne-a deranjat absolut nimeni pe parcursul sejurului.

Cam departe de plaja, dar gandindu-ne ca dupa o zi torida la plaja ne asteapta o camera racoroasa si superba, nu a mai contat asa mult distanta. In plus, nu strica ceva miscare :D
Comentariu util ?
11 voturi 0 voturi
CONTACT
Maria
0770 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare