Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Căsuța Colț de Vis din Costinești

Costinești, sat Costinesti, str. Faleza Soarelui, nr. 61 -
Nota 10.0 / 64 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.71


Adaugă recenzie
   Bărbulescu Mihaela din Pitești
nota: 10
schedule 30.08.2023
Situată la câțiva pași de malul mării, pensiunea ne-a oferit o oaza de liniște, bun gust, iar gazdele s-au dovedit a fi oameni generoși, care știu a-și atrage clienții prin ospitalitate, onestitate și prietenie.
Proprietatea dispune de spatii de cazare amenajate cu gust, o bucătărie utilata complet, măsuțe cu umbreluțe în curte, ambient muzical discret iar gazdele întrețin buna dispoziție.
   Cristian din Gura Humorului
nota: 10
schedule 11.08.2023
Am revenit cu plăcere la căsuțe și am găsit aceleași gazde binevoitoare și cu o energie pozitiva molipsitoare. Ne-am simțit extraordinar în compania lor și am depanat povesti până târziu. Cel mai mult ne-a plăcut ca locația este foarte aproape de plajă pe care sperăm că in curând o sa o gasim extinsă așa cum ne-au promis ai noștri guvernanți cam de multicel. Altfel locatia e foarte liniștită departe de vacarmul din centrul stațiunii, ce mai, ne-am simțit excelent si cu bateriile incarcate. Bravo Dan si Dana. A, să nu-l uit si pe Vlăduț.
   Mureșan Monica din Alunis
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 08.08.2023.
După cum le spune și denumirea, sunt un adevărat colt de vis, cele mai bune și ospitaliere gazde, cele mai bune condiții și o adevărată oaza de liniște la doar câțiva pași de mare, recomand, cu toată încrederea, pentru toți cei care doresc sa petreacă un concediu de neuitat și odihnitor, nu mai stați pe gânduri și alegeți casutele Colt de vis din Costinesti.
   Fabian din Sibiu
nota: 10
schedule 29.07.2023
Anul acesta, la recomandarea unui prieten am ales acesta locație pentru cazare si bine am făcut.
Căsuțele sunt dotate cu tot ce trebuie (tv, aer condiționat, măsuță cu scaune in fata întrării, frigider), inclusiv bucătărie si grătar.
Căsuțele sunt foarte aproape de plaja, situate intr-un loc liniștit. Acestea sunt întreținute foarte bine de cei doi proprietari.
Mulțumim pentru ospitalitate!
   Eva din București
nota: 9.83
schedule 26.07.2023
Zilele petrecute la Căsuța Colț de Vis au fost “de vis”. Camerele sunt foarte curate, iar distanța până la plajă este mică. De asemenea, drumul până în centrul stațiunii este plăcut și relaxant, reprezentând o plimbare pe faleză cu un view superb al Mării Negre. Căsuțele sunt administrate de o familie minunată, datorită căreia sejurul se simte “ca acasă”. Voi reveni cu drag de fiecare dată!
   Dumitru Loredana din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.07.2023
Recomand aceasta locație din toată inima! Căsuțele sunt foarte frumoase, camere curate, dotate cu aer condiționat, televizor, bucătărie comună, grAtar, acces wi-Fi. Personalul unității este foarte serviabil, te ajuta cu orice ai nevoie, sunt doi oameni minunați.
acestea sunt poziționate foarte aproape de plaja, ceea ce a fost de mare ajutor pentru noi, având doi copii sub 3 ani. mulțumim pentru sejurul de neuitat! cu siguranță o sa mai revenim!
   Barbuceanu Alina din Ploiesti
nota: 10
schedule 20.07.2023
Am revenit cu placere la aceasta locatie care este cu adevarat un Colt de Vis! Casutele sunt foarte aproape de plaja, au aer conditionat, camerele sunt curate si suficient de spatioase, iar curtea este frumos amenajata, cu foarte multe flori! Ne-am bucurat ca am avut acces la bucatarie! Gazdele sunt foarte ospitaliere, ba chiar am facut un gratar si am mancat impreuna! Am facut o alegere foarte buna si cu siguranta vom reveni cu placere in acest loc atat de minunat!
   Cosmin din Calarasi
nota: 9.83
schedule 16.07.2023
Căsuțele Colt de vis sunt locul ideal pentru un sejur de vis. Curățenia este la ea acasă, gazdele sunt foarte primitoare, bucătăria este modernă și dotată cu tot ce trebuie. Zona in care sunt amplasate este liniștită și aproape de plaja. Recomand cu încredere Căsuțele Colt de vis pentru o vacanta minunata.
   Nistor Claudiu din Satu Mare
nota: 10
schedule 14.08.2022
O locatie mai mult decat frumoasa si primitoare! Multumim mult gazdelor, care s-au straduit de fiecare data sa ne asigure o sedere cat mai placuta! Ne-am cazat la locatia familiei Vulpe ani la rand si ne intoarcem cu mare drag in fiecare an! Va recomand aceasta locatie, fie ca va ganditi sa ajungeti la Costinesti cu copiii, cu familia sau cu un grup de prieteni! Conditiile sunt foarte bune, iar gazdele se straduiesc sa va ofere tot ceea ce aveti nevoie pentru ca sederea dumneavoastra sa fie una mai mult decat placuta! Daca ajungeti aici, cu siguranta, va veti intoarce si in anii urmatori!
Asteptam cu nerabdare sa ne intoarcem in locatia dumneavoastra “de vis”.
   Nistor Gabriela din Satu Mare
nota: 10
schedule 14.08.2022
Am ramas surprins placuta de conditiile din aceasta locatie, dar mai ales de cazdele primitoare, alaturi de care am petrecut aproape fiecare seara, la un pahar de vin, un gratar sau doar la o poveste. Ne-am creat amintiri frumoase alaturi de familia gazda si ne intoarcem de fiecare data cu mare placere si mult drag la ei. Ne-am petrecut concediile alaturi de ei, in aceasta locatie ani la rand si, cu siguranta, nu vom inceta prea curand! Va recomand cu drag casutele Colt de vis, curatenia este exemplara, conditiile la fel, iar gazdele sunt mai mult decat niste gazde.
   Ardelean Nicu din Timișoara
nota: 10
schedule 29.07.2022
Gazde foarte primitoare, atmosfera calda, liniștită, nu se aude agitația cluburilor, camere spațioase, răcoroase, bucătăria ok, utilata, grătar în curte, curatenia este un punct forte a gazdei, curte plina de flori, aproape de faleza, plaja, restaurante, ne-am simțit ca și acasă, mulțumim frumos d-lui Dan și d-nei Dana.
   Ureche Cristian din Gura Humorului
nota: 10
schedule 21.07.2022
Am revenit cu plăcere si am gasit aceiași atmosferă plăcută si oameni primitori. Felicitari lui Dan si Danei. Vom reveni de câte ori vom avea ocazia, să întâlnim acești oameni frumoși și să petrecem clipe minunate alături de ei.
Despre condițiile de cazare, nu putem spune decât că totul a fost foarte bine si se vede faptul că sunt foarte implicați și dornici ca oaspeții să se simtă bine.
   Niculeacu F. din Craiova
nota: 10
schedule 15.07.2022
Locatie excelenta pentru familii. Liniste, curatenie, lenjerii si bai curate si moderne. Faptul ca se afla pe faleza marii, iar briza marii te insoreste pana in camera iti face un concediu de neuitat. Seara este o splendoare sa servesti la masa un sprit sau o bere in ambianta luminilor ambientale care animeaza toata curtea. Felicitari gazdelor care sunt niste persoane minunate. Multumim frumos.
   Crișu M din Iasi
nota: 10
schedule 14.07.2022
Plaja aproape, curățenie desăvârșită in toată unitatea, liniște, gazde foarte ospitaliere, bucătărie moderna și dotată, grătar in curte.
Pentru mine și familia mea totul a fost super ok!
Recomand cu încredere. Voi reveni cu drag de fiecare data când voi avea ocazia.
   Luminita P din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.07.2022
Casutele Colt de vis, locul ideal pentru vacanța și relaxare. Am revenit pentru a treia vara consecutiv și am găsit aceleași gazde ospitaliere, camere curate și răcoroase, liniște și o curte îngrijită. Loc ideal pentru familii. Recomand cu încredere aceasta locație. Voi reveni cu fiecare ocazie.
   Florin din Uk London
nota: 10
schedule 01.09.2021
Am petrecut o saptamana la casutele Colt de Vis. Curatenie si camere racoroase, perfect pentru o familie cu 2/3 copii, gazde foarte primitoare, foarte aproape de plaja, ( cea mai buna cafea dimineata).
   Apistii Mihaela Cristina din Brasov
nota: 10
schedule 22.08.2021
Totul este perfect! E un colt de rai! Foarte aproape de mare si de epava din Costinesti. Proprietarii sunt foarte amabili si gata sa te ajute cu orice si in orice moment. Este foarte curat si foarte bine dotat cu o bucatarie, dar si cu un gratar. Nota 10 din 10.
   Barbuceanu Vladimir din Ploiesti
nota: 10
schedule 01.08.2021
Locația este una de vis, cu multe flori si foarte aproape de plaja.

Casutele sunt amenajate cu bun gust si dotate cu aer conditionat si frigider.

Gazdele sunt niste persoane deosebite si foarte atente cu noi, iar Vladut, baiatul lor, este foarte dragut, ba chiar ne-a însoțit la plimbare intr-o seara.
   Tanase Natalia din Ploiești
nota: 9.67
schedule 27.07.2021
Anul acesta am ales să ne petrecem vacanță la Căsuțele colt de vis unde am avut parte de multă liniște și relaxare într-un cadru mirific, întrucât frumusețea trandafirilor ne-a întâmpinat încă de la intrare.

Casuțele sunt poziționate foarte aproape de mare, având baie proprie, televizor, frigider și acces la bucătărie și gretar, camerele fiind foarte curate și frumos aranjate.

Gazdele sunt foarte primitoare și atente la fiecare detaliu ceea ce ne-a surprins foarte plăcut.
   Pândea Marius din Timisoara
nota: 9.67
schedule 25.07.2021
Locație de vacanță excelenta: curățenie, foarte aproape de mare, gazde ospitaliere, curte îngrijită, liniște, multe flori și o atmosferă ambientala forte plăcută.

Casutele Colt de Vis, locul ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat atat pentru familie, cât și pentru tineri.
   Lucian-gabriel Poienariu din Gura Humorului
nota: 10
schedule 15.07.2021
Ajungând la locație, după numele său "colț de vis" ai impresia că ai ajuns într-un loc de poveste.

Intrând pe porțile colțișorului de rai, ne-au întâmpinat niște oameni calzi si amabili.

Căsuțele sunt amplasate la o distanță foarte mică de mare, ajungându-se foarte ușor pe plajă.

Camerele sunt aranjate cu bun gust, creând o atmosferă relaxantă.

Personalul a oferit o deosebită atenție asupra curățeniei si bunăstării oaspeților, ceea ce ne-a impresionat profund.
   Andrei din Cluj
nota: 10
schedule sejur: 10.06.2020 - 15.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Căsuțele Colt de Vis-Costinești sunt un loc ideal pentru a petrece un sejur cu familia sau prietenii, locația beneficiază de un confort ridicat (căsuțele sunt foarte curate, dotate cu TV, baie proprie, aer condiționat, bucătărie la comun, gretar, măsuțe și scaune în fața fiecărei căsuțe ) , iar zona este foarte liniștită.
Gazdele sunt foarte primitoare și atente cu fiecare client în parte.
Un aspect important este faptul ca acestea sunt situate foarte aproape de plaja, dureaza undeva la 2-3 min.
Ne-am simțit foarte bine și cu siguranță ne vom întoarce cu prima ocazie.
   Elena din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 05.06.2020 - 12.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dupa un inceput de an cu suficiente probleme a venit momentul mult asteptat al recreerii. Casutele Colt de Vis este locul unde iti poti petrece vacanta si unde iti poti incarca bateriile. Am fost cu adevarat impresionati de aceasta locatie. Chiar daca sunt numite casute, spre surprinderea noastra, acestea sunt mai degraba niste cabanute cu doua camere spatioase, racoroase si ambientale, care nu au nimic in comun cu casutele de camping sau alt tip de casute la care te duci cu gândul când auzi aceasta denumire. Fiecare cabana este dotata cu baie, iar in hol se gaseste cate un frigider care noua ne-a fost foarte util intrucat am gatit in bucataria locatiei, aceasta fiind dotata cu tot ce trebuie.
Locatia nu este foarte mare si totusi spatiul dintre casute este suficient pentru a avea intimitatea necesara, dar si pentru a pastra o distanta sociala tinand cont de aceste vremuri.
Curtea este intretinuta si creeaza un mediu placut pentru relaxare. Locatia este situata intr-o zona de liniste, desi se afla pe faleza, foarte aproape de plaja. Totodata, gazdele au fost foarte amabile si ospitaliere.
Felicitari gazdelor pentru locatia pusa la dispozitie si cu siguranta vom reveni cu drag. Ne va fi dor de serile petrecute la masa din curte cu un decor ambiental unde am savurat cu placere un pahar cu vin si am ascultat cum valurile marii lovesc tarmul.
Recomand cu incredere Casutele Colt de Vis tuturor celor care isi doresc o vacanta pentru odihna, relaxare, distractie, chiar si pentru persoanele care se tem de noul virus aparut deoarece curatenia si dezinfectia sunt ireprosabile.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nemultumiri
   Vladimir V din Franta
nota: 10
schedule sejur: 10.07.2019 - 18.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a plăcut foarte mult sejurul la "Casutele colt de vis". Casutele sunt exact ca în poze. Acestea sunt dotate cu TV, baie proprie, aer condiționat, bucătărie la comun, gretar, măsuțe și scaune in fața căsuțelor și sunt situate în apropierea plajei(aprox. 2 min). Casutele sunt locul perfect pentru relaxare.
Gazdele sunt foarte primitoare iar condițiilor de cazare foarte bune.
Mulțumim pentru sejurul minunat!
   Alina din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 17.07.2019 - 21.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Acest sejur a fost unul cu adevarat minunat. Unul dintre motive il reprezinta locația care a fost una de vis, asa cum reiese si din denumirea casetelor. Ne bucurăm foarte mult pentru alegere deoarece camerele au fost foarte curate si aerisire, iar gazdele foarte primitoare. M.a impresionat foarte mult curtea care este cu foarte multe flori si faptul ca am avut acces la bucătărie care este complet
utilata. Căsuțele sunt foarte aproape de plaja si au si aer conditionat.Recomand cu multă încredere aceasta locație !
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 05.07.2019 - 09.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Fr. Bine
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri.
   Roxana R din Cluj
nota: 9.67
schedule sejur: 19.06.2019 - 25.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Căsuțele Colt de vis sunt un loc minunat, liniștit, unde te poți relaxa după o săptămână stresanta. Căsuțele sunt poziționate foarte aproape de plaja, aproximativ 2-3 min de mers pe jos, sunt dotate cu televizor și baie proprie, bucătărie, având și posibilitatea de a face un gretar.
Gazdele sunt foarte primitoare, făcând totul ca cei care le trec pragul
sa plece cu zâmbetul pe buze, liniște în suflet și speranța că se vor întoarce cât mai curând.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am găsit nimic care sa ma nemulțumeasca, poate doar faptul ca timpul a trecut prea repede și nu am avut posibilitatea sa mai stam , însă cu siguranță ne vom intoarce și la anul.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri. Va reasteptam cu drag
   Corina Violeta din Gura Humorului
nota: 10
schedule sejur: 13.06.2019 - 20.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bună ziua!
In perioada șederii chiar am prins vreme bună știind că în Iunie vremea este capricioasă.
Am regăsit aceeași proprietari inimoși cu bună voie și gata oricând să te ajute cu orice este posibil în limita bunului simț!
Curățenia este la ea acasă!
thumb_down
Aprecieri negative:
La minusuri ......așteptăm să avem plaja mai mare.
Autoritățile au promis în această toamnă că vor continua cu amenajarea plajelor!
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri. Va reasteptam cu drag.
   Cristi din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 10.06.2019 - 15.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am ales sa petrecem din nou concediul in acest loc minunat. Am fost primiti cu aceeasi caldura, proprietarii sunt foarte ospitalieri si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.Ne-am simtit bine in compania lui Vladut, baiatul lor, ba chiar am iesit pe seara, impreuna la plimbare.
In ceea ce priveste locatia, merita nota 10 cu plus: camerele sunt foarte curate si aerisite, baia este impecabila, bucataria este utilata cu tot ce este nevoie, iar curtea este foarte frumos amenajata. Am avut parte de un sejur foarte frumos si pentru ca ne-am simtit atat de bine aici vom reveni cu siguranta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nemultumiri
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri. Va reasteptam cu drag.
   Vasile din Satu Mare
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2018 - 31.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-am petrecut concediul alaturi de familia mea aici, recomand tuturor! Sunt foarte multumit de ceea ce ne-au oferit gazdele, primitoare si prietenoase de altfel! Atmosfera este minunata si relaxanta! Am beneficiat si de o curte spatioasa, numai buna pentru copii.
CONTACT
Daniela și Dan
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Daniela și Dan
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0748 221 853
WhatsApp