Hotel Prestige Costinesti, comentarii

Hotel Prestige din Costinesti

Costinesti, str. Aleea Litoralului, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel Prestige Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie hotelului Prestige din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Carmen B. - Tg.mures
( sejur: 17.08.2015 - 22.08.2015 )
8.7
Camerele mari, spațioase. Curățenia puteai mai des maturate camerele. Gălăgia făcută de tinerii care petreceau pana dimineață târziu, era puțin deranjata, dar îți asumi riscul când mergi în stațiune de tineret.distanta fata de plaja excelenta, adică scurta, apoi locuri de luat masa în apropierea hotelului foarte multe la preturi foarte accesibile. Referitor la raportare calitate -preț, dacă faci rezervarea din timp, merita prețul. Recomand cu plăcere și cu încredere cazarea la acest hotel.

S ar putea matura măcar de câteva ori pe oerioada sederii camerele de nisipul adus de la plaja inevitabil.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Oana Andreea - Bucuresti
( sejur: 05.08.2013 - 09.08.2013 )
8.3
Inafara de faptul ca usile de la cabina de dus erau stricate si abia se inchideau (poate asa s-a nimerit la camera respectiva) totul a fost ok. Este foarte aproape de plaja, de terase, cluburi etc. Si nimeni nu te deranjeaza pe perioada sejurului, iar proprietarul hotelului este o persoana de nota 10! :)

Comentariu util ?
17 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0732 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare