Hostel Stefania Costinesti - TURIST INFO .ro

Hostel Stefania din Costinesti

Costinesti, str. Tineretului, nr. 7  
Despre Hostel Stefania
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
Hostel Stefania este amplasat in centrul statiunii litorale Costinesti, intr-un spatiu linistit, la doar 200 de metri de Marea Neagra, ofera servicii si dotari de inalta calitate pentru turistii care prefera sa petreaca un concediu placut pe litoralul romanesc.

Camerele hostelului de 3*** au o dimensiune de 18mp, sunt complet mochetate, sunt dotate cu televizor, telefon si frigider, au balcon si baie proprie complet utilata. O parte din camerele hostelului au disponibil aer conditionat.

Turistii Hostelului Stefania se pot bucura de un restaurant elegant, spatios, dotat cu aer conditionat si mobilier modern si de doua terase. Restaurantul are bucatarie italiana, cu sefi bucatari italieni.

In curtea Hostelului veti gasi un loc de joaca pentru copii, amplasat langa una dintre terasele noastre, oferind confortul parintilor de a se relaxa si de a supraveghea copiii in acelasi timp.

Intinderea mare si frumusetea curtii interioare, impreuna cu parcarea proprie a hostelului, completeaza confortul turistilor nostri.


Capacitate totală: 102 adulți și 50 copii în 51 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare