Hostel Complex Amiral Nord Costinesti, comentarii

Hostel Complex Amiral Nord din Costinesti

Costinesti, str. Tineretului, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hostel Complex Amiral Nord Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (3) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie hostelului Complex Amiral Nord din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Antonina B. - Galati
( sejur: 12.08.2013 - 16.08.2013 )
7
Camera mare, paturi confortabile,balcon mare, aer conditionat functionabil, presiune foarte buna la apa calda.

Un mare minus reprezinta plasamentul hotelului intre doua bombe ordinare cu manele live. Am fost nevoiti sa dormim cu aerul conditionat pornit si cu geamurile inchise datorita tiganelii date la un volum insuportabil.
Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Ionut-victor R. - Bucuresti
( sejur: 09.08.2013 - 14.08.2013 )
9
Mancarea buna, cazarea buna, personalul este ok. Raportul calitate/pret.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mirela - Bucuresti
( sejur: 12.07.2013 - 14.07.2013 )
9.3
Cazare aproape de plaja
camere spatioase
balcon
mese in curte si balansoare
baie proprie

Curatenia lasa putin de dorit (ex: par in frigider si panza de paianjen la geamul de la baie, strict aceste 2 locuri au fost in rest, curatenie pe jos, lengerie si prosoape curate, curat la baie)
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Andrei - Iasi
( sejur: 06.08.2012 - 12.08.2012 )
3.8
Era aproape de Gara, am fugit la tren cat de repede am putut si mi-am jurat ca nu voi mai merge pe litoralul romanesc pentru ca e jegos, scump, nedistractiv !

Mentionez ca am luat o camera cu toate dotarile, inclusiv aer conditionat, am platit 155 lei / noapte si va spun ca nu s-a meritat !!
1)Curentul electric s-a intrerupt in fiecare seara, desi hotelurile si cladirile din jurul Amiral Nord erau alimentate ! Este pentru prima data cand la un hotel din Romania a ramas fara curent si asta in plin sezon !!

3)Plaja de la Costinesti este plina de scoici sparte si pietre care te inteapa la picioare. Anul acesta (2012) nu au mai fost alge aici, dar apa era plina de niste larve (=viermisori), care intepau oamenii
4) Preturile in Costinesti erau mai mari ca in Eforie Nord de exemplu ! Mancarea proasta, de cele mai multe ori refolosita, nici macar mici nu faceau decat la comanda ! Si atunci miroseau si aia suspect !
5) Am fost si la Eforie Nord sa ne aprovizionam cu apa, suc si alimente, si am gasit pe plaja de acolo trantite un camion de pietre ca sa nu m-ai stea turistii pe gratis, sa inchirieze fortat sezlonguri.. Tipic romanesc !
Toate facilitatile cu care se lauda pe Internet cei de la Amiral Nord sunt minciuni : un tv stricat (afisa partial color) cu ecran mic cat o cutie de pantofi, un frigider jegos la propriu, fara Internet in camere, doar la receptie, scari fara balustrada pentru camerele de la etaj, restaurantul Hotelului inchis..
Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Alice E. - Bucuresti
( sejur: 23.07.2012 - 26.07.2012 )
4.3
Distanta de principalele puncte...

Curatenia lasa de dorit...
curatenia,este mai mare jeg ca la particular.
Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Diana - Galati
( sejur: 14.07.2012 - 15.07.2012 )
4
Locatia este aproape de plaja.

Camere foarte este chiar la strada si daca ai camera pe fata esti expus zgomotului pretul care l-am dat (110/noapte) puteau fi conditii mai bune, curatenie mai este sub nici o forma locatie de 3 stele .Un maxim 2 ar merita.
Comentariu util ?
6 voturi 2 voturi

Alexandra N. - Ploiesti
( sejur: 13.08.2011 - 15.08.2011 )
8.7
Aproape de plaja.

Curatenia din camere lasa un pic de dorit.
Comentariu util ?
5 voturi 3 voturi
CONTACT
Receptie
0241 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare