Complex Turistic Credo Holidays Costinesti, comentarii

Complex Turistic Credo Holidays din Costinesti

Costinesti, str. Tineretului, nr. 50-52  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Credo Holidays Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (9)
 
Single (1) Familie cu copii mici (4)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Credo Holidays din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ionel Dragos - Bacau
( sejur: 18.07.2016 - 24.07.2016 )
9.7
Curățenie( zilnică, la cerere),, personal amabil, apă caldă non-stop, parcare în incintă, spațiu verde, aproape de plajă, chiar în centrul stațiunii, loc de joacă pentru copii. Vom reveni, cu siguranță!

Nu am avut nemulțumiri! Nu am semnalat! A fost un concediu plăcut!
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Sorina - Petrosani
( sejur: 17.08.2015 - 24.08.2015 )
9.7
Camera a fost dotata cu toate facilitatile pt.care am optat :televizor,internet si aer conditionat.personalul si serviciile -nimic de comentat.nu am citit comentariile altor turisti.

Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi

Adriana T. - Bucuresti
( sejur: 14.08.2014 - 18.08.2014 )
8.3
Verdeata, aproape de plaja, personal foarte amabil

Parca prea multa galagie seara
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Liviu P. - Moldova Noua
( sejur: 30.07.2014 - 07.08.2014 )
9.5
Am primit camera in maxim 5 minute de la parcarea masinii . A durat pana am completat formularul de cazare . Masina a avut loc de parcare asigurat . Camera curata , asternuturi curate , iar la cerere s-a schimbat ori de cate ori am solicitat tot ce tine de lenjerie . Personalul de la receptia unitatii , foarte ,foarte amabil si operativ . A fost un concediu placut si reconfortant . A , da ! Distanta pana la plaja , 3 minute la relanty . Stima !!!

Ca sugestie . Tv-ul parca este prea sus montat , o jumatate de metru mai jos ar fi ok dupa parerea mea . Nu stiu ce impresii au avut alte cupluri , dar impresia noastra este si ramane una ok.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Cristina - Bucuresti
( sejur: 07.08.2013 - 14.08.2013 )
7.7
Aproape de plaja, nu foarte aglomerat, curtea mare si ingrijita, parcare.

Camera foarte mica.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Anda Maria C. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 30.08.2012 )
1
Am sunat in prima zi sa intreb daca ar avea locuri si am mentionat ca voi reveni cu un raspuns sigur a doua zi deoarece trebuia sa imi intreb prietenii si sa strangem banii pentru avans (am vorbit cu dna Cristina Pepelea). A doua zi am revenit cu un telefon si am vorbit cu dna Bianca Rusu careia i-am spus ca am mai discutat in vederea unei rezervari si cu o zi in urma si doresc sa fac acea rezervare si sa primesc contul pentru a transfera banii. Dupa ce mi s-a comunicat faptul ca voi primi un sms cu contul am fost sunata inapoi de dna Cristina Pepelea care a inceput sa tipe la mine pe motiv ca am mintit ca mi-a facut ea rezervare si nu a mai dorit sa imi dea camerele. Cele doua doamne au fost foarte nepoliticoase si nu stiu sa discute cu clientii.

In plus, tarifele comunicate la telefon sunt mai mari decat cele afisate pe site (150 lei pt o camera dubla fata de 120 lei), desi, dupa spusele danselor, includeau si o reducere pentru nr mare de camere solicitat.
Comentariu util ?
13 voturi 7 voturi

Ioan L. - Buzau
( sejur: 28.06.2011 - 03.07.2011 )
9
Curatenie, confort, respectul personalului

Bucataria
Comentariu util ?
3 voturi 6 voturi

Sebastian B. - Bacau
( sejur: 18.06.2011 - 21.06.2011 )
6.7
Complexul este aproape de plaja

Camerele sunt mici. Pretul afisat nu este per camera, este per persoana
Comentariu util ?
5 voturi 10 voturi

Turist - Alba
( sejur: 18.08.2010 - 24.08.2010 )
10
La Complexul Turistic Credo Holidays Costinesti m-am simtit ca acasa , plaja este foarte aproape aproximativ 2 min de mers pe jos parcul de joaca pt copii este putin mai departe la 10 min de mers lejer pe jos in apropierea complexului sint foarte multe restaurante cu mincare foarte buna specifica fiecarei zone din tara. Atitudinea personalului incepind de la menajere este una foarte calda gen `clientul nostru Prietenul nostru` camerele sint tot timpul curete se face curat in fiecare zi administratorul ( responsabilul cu distractia Dn-ul Profesor) este un om deosebit poate cobori la nivelul fiecarui client si al face un prieten. De aceea am acordat toate notele da 10 pentru ca pur si simplu nu am gasit nimic ce as putea sa bag de vina acestui conplex. Ar trebui ca si alte pensiuni si complexe sa copiez cate putin din obiceiurile acestor oameni si sa nu ii considere pe clienti ca simpli turisti si sa ii atraga cu prietenia lor. Inca o data nota 10 pt tot ce ati construit acolo.

Nu am gasit nimic negativ
Comentariu util ?
11 voturi 11 voturi
CONTACT
Eleonora Fagetan
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare