Casa Zibileanu Costinesti, comentarii

Casa Zibileanu din Costinesti

Costinesti, str. Tineretului, nr. 25  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Zibileanu Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Zibileanu din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Victor G. - Bucuresti
( sejur: 07.07.2017 - 10.07.2017 )
8
Nu am avunt neaparat nevoi, dar pe viitor ca si sugestie, cred ca bucataria este slab utilata.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cristina Adriana - Timisoara
( sejur: 05.06.2017 - 12.06.2017 )
10
Sunt foarte incantata ca am facut rezervare la aceasta locatie si ca am cunoscut gazdele, niste oameni minunati . Plusuri ar fi multe.....in primul rand pentru cei care au copilasi mici sau pentru cei care vor sa gateasca exista o bucatarie cu "de toate" si cand spun asta ma refer dela lingurite pana la pahare, oale, cratite, etc. Camerele sunt foarte faine si dotate (baie cu aerisire) cu necesarul ce iti poate conferi confortul casei tale (in cazul in care acasa nu ai palate :))) ) Camerele sunt toate la parter iar in fata fiecarei camere este o masa cu scaune si umbrela unde poti manca sau relaxa dupa o zi calduroasa si departe de aglomeratie. Inca un plus il constituie distanta foarte mica pana la plaja.

Minusuri legate de locatie nu pot sa spun ca sunt ....m-am simtit ca acasa. Da, se pot face imbunatatiri oriunde dar consider ca pentru pretul cerut conditiile au fost excelente.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Cristian Cosmin O. - Bacau
( sejur: 08.08.2013 - 14.08.2013 )
9.5
-aproape de plaja
-gazda super, ne-a permis sa ne lasam bagajele dupa eliberarea camerei la ora 12:00 pana la ora 20:00 cand am avut tren, ne-a permis sa facem un dus chiar dupa ce practic nu mai eram cazati acolo, super gazda! :)

Comentariu util ?
11 voturi 8 voturi

Turist - Iasi
( sejur: 16.08.2010 - 23.08.2010 )
9.5
O gazda cu zambetul pe buze si atitudinea pozitiva a dat o stare de bine si o dispozitie buna ceea ce te face sa revii si la anul.

-la camera double, baia ar trebui pozitionata in partea dulapului si un pic mai mare, este loc si de dulap.
Comentariu util ?
10 voturi 12 voturi
CONTACT
Zibileanu Elvira Franziska Elisabeth
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare