Casa Miruna Costinesti, comentarii

Casa Miruna din Costinesti

Costinesti, str. Radarului, nr. 40  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Miruna Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Miruna din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Daniela - Ploiesti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 27.08.2015 )
1
Nici măcar nu au avut bunul simt de a răspunde la telefon sau la solicitarea de rezervare...Din câte știu ar cam trebui sa răspundă indiferent dacă au camere libere sau nu au...

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Răspunsul unității: ( 23.06.2016 )

Ne cerem scuze. Vara este foarte aglomerat si nu are cine sa stea pe mail pentru a verifica cererile de rezervare. Cel mai bine este sa sunati la telefon. Iar daca nu va raspunde nimeni, puteti insista mai tarziu, se poate ca persoana pe care o apelati sa aiba treaba la momentul respectiv, ca oricine altcineva. Va multumim pentru intelegere!

Comentariu util ?
13 voturi 1 vot
CONTACT
Claudia Jianu
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare