Casa Costin Costinesti, comentarii

Casa Costin din Costinesti

Costinesti, str. Ciresului, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Costin Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Costin din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Alice Monica - Sighisoara
( sejur: 23.08.2013 - 29.08.2013 )
10
Serviciile au fost foarte bune(curatenie si amabilitate), camerele sunt confortabile si bine intretinute si pretul a fost convenabil. Gazdele sunt ospitaliere si bucataria este bine dotata si curata

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Petrica - Iasi
( sejur: 13.08.2013 - 16.08.2013 )
9.3
Personalul unitatii este foarte amabil si receptiv la toate cererile clientilor. Utilitati complete :terase la fiecare etaj unde poti lua masa sau iti poti bea dimineata cafeaua, jos este o terasa cu gratar, spatiu de joaca pentru copii si balansoar. Camerele sunt exact ca in poze, baia este dotata cu cabina de dus si apa calda in permanenta. Bucataria este utilata cu aragaz, frigider cu congelator si vesela (tot ce ai nevoie). Pretul ni s-a parut ok. In concluzie ne-am simtit foarte bine lucru pentru care ii multumim doamnei Atena si fiului ei Costin. Vom reveni cu siguranta.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Marinela Olguta C. - Craiova
( sejur: 31.07.2013 - 06.08.2013 )
10
Distanta mica pana la plaja, cca 10 min faceam impreuna cu copilul; camera curata si ingrijita, bucatarie dotata si curata, loc de joaca pentru copii, curte mare cu multa verdeata, gazda ospitaliera. Ne vom petrece concediul aici si in urmatorii ani.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Casa Costin
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare