Camere de închiriat Adytza Costinesti, comentarii

Camere de închiriat Adytza din Costinesti

Costinesti, str. Henry Coanda, nr. 15  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camere de închiriat Adytza Costinesti


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single (1) Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie camerei de închiriat Adytza din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Razvan - Sf Gheorghe
( sejur: 22.08.2014 - 29.08.2014 )
8.3
Personal foarte amabil si saritor, mereu la dispozitie

Nu era semnal wifi in camera, numai pe terasa, restul camerelor poate au
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Nicolae M. - Bucuresti
( sejur: 08.07.2013 - 15.07.2013 )
9.7
Personalul unitatii este foarte amabil, receptiv la toate cererile clientilor.Utilitati complete.Vila este cocheta si construita cu gust (terase, umbrar, gradina, balansoar, etc). Apa calda in permanenta. Pretul ni s-a parut ok. Locatia este ideala pentru cei ce cauta ceva mai multa liniste. In concluzie ne-am simtit foarte bine intr-un sejur de 7 nopti, lucru pentru care ii multumim doamnei Mariana. Vom reveni cu siguranta.

Comentariu util ?
4 voturi 14 voturi

Daniela J. - Tulcea
( sejur: 03.08.2011 - 08.08.2011 )
9.5
Gazda este de nota zece.

Zona de plaja din apropiere nu e buna, e plina de pietre.
Răspunsul unității: ( 02.02.2013 )

Plaja este o problema de-a lungul tarmului Marii Negre,dar cu intelegere si buna vointa se gaseste unde sa se faca plaja, fiecare are optiunea lui unde sa se expuna la soare.

Comentariu util ?
7 voturi 14 voturi

Turist - Bucuresti
( sejur: 27.07.2010 - 01.08.2010 )
9
Vila apartine d-nei Mariana care a fost foarte draguta si ospitaliera.
Camerele sunt exact ca in poze. Mari, curate cu plasa la geam(deci nu aveti grija de insecte), baia este dotata cu cabina de dus, apa calda in permanenta. M-au impresionat terasele de la fiecare etaj unde poti lua masa sau iti poti bea dimineata cafeaua. Jos este o terasa cu gratar. Bucataria este utilata cu cuptor cu microunde, toaster, aragaz, vesela(tot ce ai nevoie).
Mi-a placut ca fiecare camera este dotata cu frigider, care era foarte important.
Ar fi fost nevoie si de aer conditionat in camera, insa pretul la care l-am platit comparativ cu conditiile si perioada in care am fost a fost mic.
Foarte frumos cand intrii pe dreapta este o gradina cu flori si un palmier:)

Pe site scrie ca are sala de fitness pe care nu am vazut-o si tv cu cablu(in camere prinde doar tvr 2, la tv de afara are toate programele). Am venit duminica de la mare, deci probabil ca in scurt timp se vor remedia aceste probleme.
Cea mai mare problema a fost distanta pana in centru Costinestiului, 30 de min de mers pe jos. Insa distanta pana la plaja este de 5 minute, important este daca vrei sa faci plaja la epava sau in apropierea cluburilor.
Răspunsul unității: ( 02.02.2013 )

Imi cer eu scuze pentru,, sala de fitness`` nu stiu unde ati citit ,dar eu nu am avut mentionat acest anunt niciodata deoarece ea nu am avut si nici in prezent nu am ,iar cu privire la cablu tv. A fost o defectiune la fibra optica dar sa rezolvat .

Comentariu util ?
14 voturi 16 voturi
CONTACT
Mariana
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare