Apartament Don Costinesti, comentarii

Apartament Don din Costinesti

Costinesti, str. Emil Costinescu, nr. 28  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Don Costinesti


Total
7.7
Personal
8
Servicii
8
Curatenie
7.7
Confort
8
Pret / Calitate
7.3
Localizare
7.3
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Don din Costinesti:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Veronica - Bucuresti
( sejur: 29.08.2016 - 05.09.2016 )
4
Am rezervat o garsoniera pentru 7 nopti, dar ajunsi acolo, dupa ce am intrat in camera, am renuntat si la noaptea platita in avans!

In primul rand, din pozele vizualizate pe site nu va dati seama de dimensiunea camerei, de locatie si de conditii.
Acest bloc, "nou" construit este pe jumatate neterminat, situat in camp, fara pic de umbra: iti da senzatia de parasit, imaginea este una dezolanta, curtea este mizerabila, lemnul din jurul pisicinei este rupt (poti sa te impiedici cu usurinta daca nu esti atent), iar in piscina (de unde beau apa si cainii) clar nu as fi intrat.
La una din intrari sta un "paznic" cu o imagine nu tocmai favorabila pentru turisti (asta ca sa ma exprim elegant). Cum am parcat a strigat la noi cu un ton deloc prietenos, apoi cand a auzit ca am vorbit cu proprietara la telefon ne-a dat cheia pentru garsoniera.
Cum am intrat in scara am observat mizeria de pe jos, panzele de paianjen, lipsa becurilor...
Garsoniera avea, intr-adevar priveliste frumoasa dar: in baie era apa pe jos (de la wc si chiuveta), in camera o priza era iesita cu totul din perete, era o caldura de nesuportat (aerul conditionat e 30 lei in plus pentru 24 ore, asta in conditiile in care pretul este mare pentru ceea ce ofera, mai ales in afara sezonului!), internetul nu functiona (am inteles ca routerul era la etajul 1 si noi eram la 2, dar nu avea niciun semnal), pe balcon nu era pic de umbra, nicio umbrela, nimic. Chiar nu se putea sta de caldura, poate doar noaptea; in camera nu era facuta curatenie cum trebuie, covorul era plin de mizerii, nu exista nicio veioza langa pat...(asta am observat doar intr-o ora in care am reusit sa stam acolo).
Am incercat sa rezolv nemultumirile d-na proprietara care l-a trimis imediat pe nenea paznic sa se uite la tevi.
Imi era efectiv sila de cum arata si cum mirosea acest om care a intrat in baie cu o cheie sa stranga tevile...si apoi a zis ca altceva nu are ce sa faca. La prize "nu e d-le pericol, tineti de ele ca nu se intampla nimic", in rest Dumnezeu cu mila...
Dupa ce m-am consultat cu iubitul meu, am luat decizia sa cautam alta cazare in jur si am gasit loc la o pensiune minunata, chiar pe malul marii (am mai fost acolo si in 2013): conditii excelente, curatenie luna si asta la preturi mult mai mici (cu tot cu aer conditionat, de care nici macar nu am avut nevoie pentru ca era umbra si placut in camera)!
Este prima data cand schimbam locatia rezervata, dar sincer a fost o decizie portrivita si imi pare bine ca am gasit disponibilitate imediat in cealalta parte unde ne-am simtit minunat!
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Cezar Cladiu D. - Galati
( sejur: 08.07.2016 - 10.07.2016 )
10
Curățenie

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihaly - Mures
( sejur: 09.06.2016 - 17.06.2016 )
9.2
Gazdă foarte amabilă. Priveliște minunată asupra epavei.

Le-am rezolvat la fața locului. .
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare