Casa Lupul Dacic Costesti de Hunedoara, comentarii

Casa Lupul Dacic din Costesti de Hunedoara

Costesti de Hunedoara, str. Valea Stanisoarei (Valea Rea), nr. 136  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Lupul Dacic Costesti de Hunedoara


Total
9.7
Personal
9.6
Servicii
9.6
Curatenie
10
Confort
9.6
Pret / Calitate
9.6
Localizare
10
Toate recenziile (19)
 
Single (1) Familie cu copii mici (7)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (4)
Cuplu matur (2) Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie casei Lupul Dacic din Costesti de Hunedoara:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Irina - Calrasi
( sejur: 24.03.2017 - 26.03.2017 )
10
Locul este foarte frumos, casa este noua si foarte bine ingrijitata. Gazda are grija de detalii si este ospitaliera.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Bogdan - Constanta
( sejur: 05.09.2016 - 09.09.2016 )
10
Vreau sa incep cu un mare bravo! Bravo pentru ceea ce ati facut si pentru ceea ce urmeaza sa faceti intr-o locatie superba care din pacate nu este promovata in turismul romanesc. Totul a fost extraordinar, incepand cu locatie,raul din fata casei,hamacul din copaci,locul de joaca pentru copii,focul de tabara etc. Un raport pret/calitate excelent iar doamna Denisa, o gazda foarte primitoare. Cu siguranta ne dorim sa revenim pe viitor dar pana atunci vom recomanda cu incredere acest loc. Multumim

Comentariu util ?
4 voturi 1 vot

Petre - Craiova
( sejur: 12.08.2016 - 15.08.2016 )
10
Cadrul natural exceptional, raul care curge prin fata pensiunii, iarba cosita, muntii, aerul curat, amabilitatea gazdei.

Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Roxana M. - Chitila
( sejur: 27.07.2016 - 03.08.2016 )
10
Confort , locatie si personal minunat.
Peisajul e de poveste.
Locurile de joaca sunt grozave pentru copii.
Gazda este foarte amabila si ne-a oferit tot ce se putea pentru ca noi sa avem o vacanta reusita. Mi-a placut ideea inedita de a avea pregatit un colaj cu informatii si fotografii ale locurilor de vizitat pentru turisti.

Comentariu util ?
4 voturi 2 voturi

Marian M. - București
( sejur: 11.07.2016 - 15.07.2016 )
10
Există raiul pe pământ?Da!!!!!Unde?La aproximativ 25 km de Orăștie,spre Sarmisegetuza ,la pensiunea Lupul Dacic.O locație de vis :râul Grădiștea şi munte cât vezi cu ochii.Iar gazdele, Denisa şi Inu doi "daci"autentici: ospitalieri,binevoitori şi ff calmi şi calzi.In pensiune totul e de bun gust,f.f curat iar bucătăria utilată cu de toate.Vom reveni cu drag în septembrie-octombrie(.Lucrările la restaurantul pensiunii sunt terminate.Terasa restaurantului are o priveliște de vis)

Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Marcel - Deva
( sejur: 09.07.2016 - 10.07.2016 )
10
Gazda, ospitalitatea, locurile...

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Bogdan L. - Iasi
( sejur: 26.06.2016 - 30.06.2016 )
10
Excelent. Liniste, foarte curat. Peisaj minunat. D-na Denisa o persoana foarte agreabila. Am fost un grup - 3 familii. Cetatile dacice Blidaru si Costesti sunt foarte aproape iar la Sarmisegetusa se ajunge mult mai usor datorita drumului asfaltat de curand. Ideal pentru familii cu copiii pana in 14 ani si care vor sa scape de stresul cotidian si vor sa se relaxeze (in liniste). Speram sa revenim cand vom avea posibilitatea.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Geta - Bucuresti
( sejur: 18.06.2016 - 22.06.2016 )
10
Locatia, curatenia

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Silviu-cezar - Bucureşti
( sejur: 06.06.2016 - 15.06.2016 )
7.3
Casa este frumoasa , curata si dotata cu tot ceea ce este necesar : bucatarie echipata cu multe accesorii foarte utile , veranda cu mese , curte cu activitati pentru copii. . Confortul termic a fost bun ; am avut caldura, desi afara a fost racoare.
Drumul care duce la Sarmisegetuza si alte obiective din zona a fost refacut si inaugurat recent; accesul la cetatile dacice s-a facut astfel in conditii foarte bune.Zona in care este amplasata pensiunea este foarte frumoasa , cu paduri si munti de jur imprejur , iar apa care trece chiar prin fata casei are un farmec aparte.
Speranta noastra este ca turistii din viitor sa beneficieze de mai multa liniste decat am beneficiat noi.

Deoarece gazdele definitiveaza in zona constructia unei noi cladiri si au adus utilaje de constructie , intr-una din zile a fost mult zgomot. Asa cum a precizat si domnul Claudiu din Bucuresti, si noi asteptam sa vedem finalizat intreg ansamblul de cladiri din zona.
Antifonarea este ca si inexistenta intre parter si etajul 1.Tavanul parterului ( pardoseala etajului 1) amplifica sunetele generate de mersul normal , precum membrana unei tobe .Se aud toti pasii si vocile de deasupra , cu foarte mare usurinta.
Răspunsul unității: ( 05.07.2016 )

Turistii care se vor caza in viitor cu siguranta vor avea parte de liniste, deoarece constructia noua(restaurantul)a fost definitivata inaintea venirii dvs.acolo.Ziua in care a-ti fost deranjati cateva ore s-a lucrat la drumul de acces,care din cauza ploilor repetate s-a deteriorat.

Comentariu util ?
6 voturi 3 voturi

Dumitru B. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 08.09.2015 )
10
Pentru ca scumpa noastra tarisoara ofera din ce in ce mai rar persoane de caracter, cand intalnim asemenea persoane avem tendinta sa le consideram speciale. Dincolo de fair play desavarsit Doamna Denisa este un om de caracter.
Am confirmat impreuna o cazare de 3 nopti sub riscul ca drumul de acces catre zona sa intre in reparatie. Dupa o saptamana drumul s-a inchis cu riscul sa nu putem avea acces la pensiune si dansa in loc sa spuna romaneste `vedem noi cum facem`, ne-a recomandat o cazare in zona cu acces sigur, in Orastioara de Jos unde ne-am simtit foarte bine. Oricum pensiunea Lupulul Dacic ramane pentru noi certitudine la deschiderea (oficiala a drumului refacut)sezonului viitor.
Poate am vorbit mai mult decat trebuia dar repet, e doar pentru ca in Romania oamenii de caracter se imputineaza.

Comentariu util ?
4 voturi 1 vot
« Precedenta 1 2 Urmatoarea »
CONTACT
Marc Denisa
0721 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare