Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Cucu din Costești

Costești, sat Costești, str. Blezeni, nr. 317 -
la aproximativ 8.2 km de centrul localității Horezu
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vodislav Ovidiu din Petroșani
nota: 10
schedule 09.08.2023
Am stat la casa Cucu un weekend, pensiunea este foarte curată, camerele, au paturi confortabile, sunt super curate, bucătăria la fel curată, dotată cu de toate, frigidere multe pt toată lumea, (toată pensiunea a avut lubenite și toate au fost puse la rece în frigider și a încăput și mâncărea), foișorul pt grătar bine dotat și organizat, este și o masa de ping-pong foarte bună, acum gazdele, doamna Anastasia și domnul Bebe sunt oameni de treabă, te ajută cu orice (doamna muncește foarte mult, pana seara tarziu, după cum se vede din prezentare casa are multe flori pe care doamna le îngrijește pe langa celelalte lucruri pe are le face, nea Bebe este cu distracția).
   Andreea F. din Galati
nota: 10
schedule 22.08.2022
De foarte mult timp mi-am dorit sa gasesc un loc traditional, unde sa te simti ca acasa, dar un “acasa” din copilarie, la bunici. O idee excelenta au avut gazdele, oameni foarte vrednici, unde gasesti camere confortabile, tihna, natura si te poti reincarca sufleteste. Totul este amenajat incat chiar uiti de griji, aerul este curat, bucataria este ampla, se poate manca si afara si ai totul la dispozitie, frigider, inclusiv veselă de Horezu. Am stat doar o noapte, acesta a fost regretul. In rest, doar cuvinte de lauda pentru aceasta unitate si acesti oameni vrednici. Noi am inchiriat o camera tripla pentru o familie de 3 adulti, paturile au fost foarte confortabile si destul de multa liniste, chiar si in situatia unor petreceri prin imprejurimi. Multumim si speram sa revenim in curand si sa fie sanatoase si in putere gazdele, sa poata oferi acest colt autentic in continuare oaspetilor care le calca pragul!
   Iulia I din Golesti
nota: 10
schedule sejur: 18.08.2018 - 19.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea gazdelor, curatenia, linistea
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
   Anamaria Cristina din Sibiu
nota: 9.5
schedule sejur: 19.08.2015 - 21.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera este ideala pentru cei care prefera stilul rustic: sunt costume populare/ii pe pereti. Pensiunea este plina de viata, data atat de gazde, niste persoane deosebite, cat si de numeroasele animale din gospodarie. Bucataria este dotata nu numai cu vesela, ci si cu aparatura necesara intr-o bucatarie: fierbator, prajitor etc. Turistii au la dispozitie chiar si o masina de spalat. De asemenea, mancarea preparata de doamna Cucu este foarte gustoasa, preparata cu alimente din gospodaria proprie. Casa Cucu este un loc in care vom reveni mereu cu mult drag!
   Liliana din Bucuresti
nota: 8
schedule sejur: 09.05.2015 - 10.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O zona foarte frumoasa, multa verdeata in jur. Domnii detin o microferma unde puteti cunoaste cateva animalute simpatice. Pentru copii este minunat. Nu cred ca s-ar plictisi aici. Bucatarie complet utilata, sala de mese foarte incapatoare, as recomanda acest loc pentru petreceri intre prieteni. La interior decorul este rustic, iar in curte ne-am simtit in sanul naturii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Camerele putin cam mici, insa acest lucru nu deranjeaza foarte mult.
   Eduard E din Braila
nota: 9
schedule sejur: 16.07.2014 - 20.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni foarte primitori, zona superba , multe obiective turistice de vizitat, ideal pentru cei care au copii si grupuri ( foarte multe animale si pasari) si mai ales pentru cei care nu au crescut la tara. Va multumim si sper sa revenim cat de curand.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu au fost minusuri ci mai degraba sugestii de imbunatatire pe care le-am comunicat in tisejurului si sper ca domnul si doamna Cucu sa tina cont.
CONTACT
Cucu Anastasia
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cucu Anastasia
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0767 499 910
WhatsApp