Vila Geolar din Corbu

Corbu, sat Corbu, str. Principală, nr. 91bis  
​Capacitate: 4 adulți în 2 spații de cazare
Dispunem de două camere spațioase la mansarda vilei.
O cameră cu baie proprie acasta prezintă: pat matrimonial, două noptiere, un dulap și televizor, are ieșire și la terasa din spate, iar baia prezintă toaletă, chiuvetă, oglindă și cabină de duș.
O altă cameră cu baie pe hol aceasta prezintă: două paturi de o persoană care pot fi alipite, două noptiere, un dulap și televizor, iar baia prezintă celeași conditii numai că este mai spațioasă.
Dispunem de un living de 32 mp, acesta este comun, prezintă o canapea extensibilă de aceea este posibilă cazarea a doi copii, un dulap, televizor și masă. Livingul prezintă ieșire la terasa din față.
Bucataria este comună și prezintă aer condiționat și toate ustensilele folositoare. La cererea turistului punem la dispoziție un gratar.
În fața vilei aveți loc de parcare, dar aceasta este în exterior deoarece vila nu este împreșmuita în totalitate cu gard.
Nu dispunem de spațiu verde!
La parterul vilei se află un bar/sala de jocuri de zi, iar la doar 2 metri un magazin alimentar. La doar 400m se află un restaurant.
Ne aflăm la o distanță de circa 4km de plajă. Nu există transport în comun care vă poate duce până la plajă.
(...) citește toată descrierea unității expand_morerestrânge textul expand_less

Facilități unitate:

  • check acces la bucătarie
  • check internet wireless
  • check living
  • check parcare

Facilități camere:

  • check baie pe hol
  • check cameră cu TV
CONTACT UNITATE
Laura
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.