Complex Turistic Equinox Club Corbu, comentarii

Complex Turistic Equinox Club din Corbu

comuna Corbu, sat Corbu, str. Pescarusului, nr. 22 A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Equinox Club Corbu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Equinox Club din Corbu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alina - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 09.08.2015 )
10
Spatiul generos, atata in casuta, cat si in curte, pomi fructiferi, gratar, bucatarie separata de casuta, sala de mese cu toate facilitatile (masa de biliard, consola de joc Wii), posibilitatea ca doamnele ce se ocupau de curatenie sa faca mancare la cerere (am testat si a fost foarte bun si la un pret decent). Orice nevoie se rezolva in cel mai scurt timp, cu multa discretie.

Ar fi bine un indicator in sat cu numele pensiunii, strada nu am gasit-o pe GPS si am cam umblat putin sa o gasim.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Bolos E. - Baia Mare
( sejur: 13.07.2014 - 18.07.2014 )
9.5
Pentru noi, o familie cu 2 copii mici, a fost exact ce cautam ca si cazare: spatiu suficient in camere,baie proprie,spatiu de joaca pt copii, posibilitatea de a ne adaposti la umbra in timpul somnului copiilor, bucatarie foarte bine dotata,terasa spatioasa pentru a lua masa in aer liber.
Proprietarii au fost foarte discreti,am platit in ultima zi, inainte de plecare. Atat noi, cat si copiii ne-am simtit in largul nostru, ca si cum am fi fost acasa.

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi

Monica F. - Bucuresti
( sejur: 28.08.2013 - 31.08.2013 )
9.5
Spatiu este foarte bine gandit, incepand cu zona din fata fiecarei casute ce serveste cu brio ca si loc de parcare. Chicineta are vesela, tacamuri si pahare. Toate geamurile au plase de tantari. Baia este deservita de un mic boiler, dar noi (2 adulti si un bebe de 5 luni) nu am avut probleme cu apa calda. Spatiul comun pentru gatit este reprezentat de o bucatarie profesionala, din care nu lipseste nimic. Atat terasa, cat si spatiul pentru servit masa din interior, sunt incapatoare si prietenoase. In sala de mese sunt tot felul de jocuri pentru petrecerea timpului liber. Exista un spatiu de joaca pentru copii, cu nisip si jucarii, si exista o pajiste foarte frumoasa, cu gazon. Complexul se afla chiar la malul lacului, linistea fiind asigurata. Doamna ce administreaza complexul este foarte amabila cu turistii, fara a le urmari fiecare miscare.

La plaja se poate merge doar cu masina, insa acest lucru este valabil pentru orice pensiune ai alege. Localitatea nu are nici un restaurant/terasa unde sa se poata servi masa. Stiam aceste aspecte, nu au fost o surpriza.
Comentariu util ?
14 voturi 0 voturi
CONTACT
Petcu Ana
0752 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare