Vila Nasta Constanta - TURIST INFO .ro

Vila Nasta din Constanta

Constanta, str. Ion Voda, nr. 18  
Despre Vila Nasta
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
7 recenzii

Amplasare destul de aproape de plaja si aproape de statiile pentru transport in comun.

... citeste mai mult

Vila Nasta are 30 camere cu cate 2 sau 3 paturi, dotate cu frigider, tv, wireless, aer conditionat, baie. E situata langa facultatea Ovidius de pe Bd Mamaia si are 100 de metri pana la plaja.specific ca preturile afisate sunt pana pe 30 mai 2014.


Capacitate: 80 locuri in 30 camere

Tarife valabile in perioada 03.09.2015 - 15.09.2015

fa o rezervare online

* Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare si sunt finale
0 voturi 1 vot
Preţurile afişate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta specială

(valabila pana la 30.06.2016) actualizată acum 17 zile
Descrierea ofertei:

Vila nasta are 28 de camere cu câte 2,3,4 paturi dotate cu tv, frigider,baie,wireless,este situata la 300 m de plaja,lângă fac Ovidius de pe bd mamaia, fac de construcții, fac de finanțe bănci, spiru haret.vila primește atât studenți cât și muncitori care au nevoie de cazare.pretul este intre 400-450 ron/de pers.

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA REZERVARE / RECENZII
  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare. Astfel intelegerea ramane scrisa.
  2. Puteti lasa o recenzie completa pe TURIST INFO la sfarsitul sejurului doar daca solicitarea s-a facut prin formularul solicita cazare si a fost confirmata prin email.
  3. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. Avansul la cazare reprezita o garantie, si a dvs. si a hotelierului, ca celalalt isi respecta promisiunea (numar de camere, numar nopti si perioada). In cazul in care, unul dintre cei doi nu-si respecta promisiunea, avansul il compenseaza pe celalalt. Avansul este nereturnabil daca dvs. nu va tineti promisiunea insa va asigura ca hotelierul va retine camerele. In cazul in care ati platit avans si hotelierul nu v-a retinut camerele, va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea.
  4. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.
CONTACT
Nasta
0720 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare De ce să trimiţi solicitarea prin formular