Vila Nasta Constanta - TURIST INFO .ro

Vila Nasta din Constanta

Constanta, str. Ion Voda, nr. 18  
Despre Vila Nasta
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
7 recenzii

Amplasare destul de aproape de plaja si aproape de statiile pentru transport in comun.

... citeste mai mult

Vila Nasta are 30 camere cu cate 2 sau 3 paturi, dotate cu frigider, tv, wireless, aer conditionat, baie. E situata langa facultatea Ovidius de pe Bd Mamaia si are 100 de metri pana la plaja.specific ca preturile afisate sunt pana pe 30 mai 2014.


Capacitate totală: 79 adulți în 30 spații de cazare.

Oferta Specială

(valabila pana la 30.06.2016) actualizată acum 285 zile
Descrierea ofertei:

Vila nasta are 28 de camere cu câte 2,3,4 paturi dotate cu tv, frigider,baie,wireless,este situata la 300 m de plaja,lângă fac Ovidius de pe bd mamaia, fac de construcții, fac de finanțe bănci, spiru haret.vila primește atât studenți cât și muncitori care au nevoie de cazare.pretul este intre 400-450 ron/de pers.

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Nasta
0720 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare